Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát attól függ, mi a baja. Én még anno a szimó lendkerék mágnesét akartam felerősíttetni, az nem sikerült, de úgy emlékszem hogy az a cég készít is megrendelésre mágnest. Egy pár sima mágnest rendeltünk tőlük próbára, hogy milyen erősek, hát finoman fogalmazva is k.rva erősek .
Zoli ha lehet ne felejtsd már el a Havasi számát ha van pár perced! köszönöm szépen!
bemelegítettem..van róla videó nehogy aztmondja jani nem volt elég meleg ...amúgy működik faszán megy mint az állat indul pöcc röff egyből mindíg , nem füstöl ..még kotta is a gép.tök megbízhatóan teszi a dolgát.....viszont a zörgés... kívülről amit lehet mondani az vagy valami csapágy, tűgörgő esetleg valami lelazult mert akkor zörög mikor terhelés váltás van..ha megfeszíted sebességbe kuplunggal tök csöndbe van de ahogy visszahúzod a kuplungot összedőlnek a cuccok benne és karattyolás lesz...meg folyik föntről vezérműdekli egyik csavrjától az olaj mert el lettek cserélve a csavarok és a rövidet meg elszakították benne..
ma vagy holnap kinyitom mi lelte azt megmondom...
Hallom széthúzzátok a blokkot?Kuplung vagy váltó a ludas?
kössz sikerült
Namosmá bitlizhecc mosmá
Elküldtem a telókat + megírtam mailben a dolgokat.
Morgen Zéé Szólok jankónak
bugic bácsi......hívjatok fel lécci valamikor akármikor bármikor....nem találom jani számát exc 400.....lehet este is ha nappal nem érnétek el....

danke sör
ááá,annyira nem
inkább boldog
Kicsit bogaras a néni?
kész a bííítli,juhéééj
végre nem a kis swiftet kell kínoznom micsoda megkönnyebbülés
megyek is a bogaramért
Jó nagyot mindenkinek!
Olvasom, már csapattok

Végre ünnepnap , tegnap már összepattant az RMX mentem vele kicsit betonon, lenne még mit cserélni, de egyenlőre ennyi, sose lesz egy KTM, de fasza lett, majd imádkozok, hogy egyben maradjon a lendkerék mágnes

Kafa motoros idő van, aki tud, menjen csapatni!
Megyek én is bejáratni ma , remélem eljutok.

Lendkerék mágnest csináltatott már valaki mágnes gyártó céggel?
Szia Bálint! HA tudtál beszélni az emberrel légyszike csörizz fel telon! És ha nem indiszkrét akkor te mennyibe tudtad tovább adni ennek az embernek? telem az adatlapomon!

üdv:Tomi
jóreGGelit!
jó reggelt
ha én ezt tudom...
joo estét
Pedig fizettem is volna érte !
Természetben
talán még jók? 42-t mértem de talán volt több is némelyik! kössz berakom őket holnap