Hát attól függ, mi a baja. Én még anno a szimó lendkerék mágnesét akartam felerősíttetni, az nem sikerült, de úgy emlékszem hogy az a cég készít is megrendelésre mágnest. Egy pár sima mágnest rendeltünk tőlük próbára, hogy milyen erősek, hát finoman fogalmazva is k.rva erősek .
bemelegítettem..van róla videó nehogy aztmondja jani nem volt elég meleg ...amúgy működik faszán megy mint az állat indul pöcc röff egyből mindíg , nem füstöl ..még kotta is a gép.tök megbízhatóan teszi a dolgát.....viszont a zörgés... kívülről amit lehet mondani az vagy valami csapágy, tűgörgő esetleg valami lelazult mert akkor zörög mikor terhelés váltás van..ha megfeszíted sebességbe kuplunggal tök csöndbe van de ahogy visszahúzod a kuplungot összedőlnek a cuccok benne és karattyolás lesz...meg folyik föntről vezérműdekli egyik csavrjától az olaj mert el lettek cserélve a csavarok és a rövidet meg elszakították benne..
ma vagy holnap kinyitom mi lelte azt megmondom...
Végre ünnepnap , tegnap már összepattant az RMX mentem vele kicsit betonon, lenne még mit cserélni, de egyenlőre ennyi, sose lesz egy KTM, de fasza lett, majd imádkozok, hogy egyben maradjon a lendkerék mágnes
Kafa motoros idő van, aki tud, menjen csapatni!
Megyek én is bejáratni ma , remélem eljutok.
Lendkerék mágnest csináltatott már valaki mágnes gyártó céggel?
Szia Bálint! HA tudtál beszélni az emberrel légyszike csörizz fel telon! És ha nem indiszkrét akkor te mennyibe tudtad tovább adni ennek az embernek? telem az adatlapomon!
ma vagy holnap kinyitom mi lelte azt megmondom...
danke sör
inkább boldog
végre nem a kis swiftet kell kínoznom
megyek is a bogaramért
Olvasom, már csapattok
Végre ünnepnap
Kafa motoros idő van, aki tud, menjen csapatni!
Megyek én is bejáratni ma
Lendkerék mágnest csináltatott már valaki mágnes gyártó céggel?
üdv:Tomi
http://youtu.be/vTb9rOlfLTw
Természetben