Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos le kell mennem, a sasba ..mert itt meg sok az endurós aki most kajál...halacskáscsoki team most ebédel...nemsokára jövök..
Hy!
Hamár ktm!
ELADO!
ja miért ez nem az ? azthittem itt van mindenkinek ktm-je....de legalábbis itt a legtöbb az egy négyzetmétterre jutó ktm -es
na szeva nagybeteg, remélem jol vagy.
szewa lenes
na húzzatok a KTM topikba!
elcsuszott az eleje mi.?
ááá ez még multkori kép amikor ráprobáltam a fejidomot, itt még nincs is rajta a kartervédő-rezovédő holmi...

most ennél egy kicsit sokkal sárosabb...
jajj nem is mondtam...tegnap faszát motoroztunk...
de kettő olyat estem mindkétszer jó tempónál , hogy azthittem reptében , hogy ez már mentő....de szerencsére faszán ugráljuk már 70 -nél a tigrisbukfenceket...
neked sáros a motorod ? csaknem endurós vagy ? mert azoknak néz ki így a gép....van akiknek meg csudaszép csilli villi .....és az igazi ínyenceknek meg hátsó lábtartójuk is van persze a síkszdélys fakktory versenyendurón...
köszönöm.

most szereltem át a KTM lámpát erre a yamahásra, vicc hogy milyen fénye van annak a fos biluxnak, plussz folyton elszakad a szál..

ennek az utángyártott pár ezer forintos yamahásnak meg halogén égő van akkor fényel leég a retinád..
Isten éltessen bélám!
engem itt a hátam mögött Brutál Bálint-nak szoktak hivni meg Tulélőnek, nem tudom miért.
köszönöm drága.
hosszúlábú asszony..térdenállva basszon !

szerbia ...
majd kitalálunk neked is:)))
szijjjasztok
nekem még nincs
Bálintom Boldog Névnapot Kívánok!
mindenkinek van mááá "indián "neve itt csikusz a sárgacipős törzsfőnök engem mexikói elnevezett hosszúlábú asszonynak ronis,te mi http://youtu.be/t1-FMH4cNDc
én meg azóta is éhezem
fuuu definom lett a rántotám.. tudok nagyon...
vagy legyen hotdog.?
csikusz te eszel rendesen? lehet azért szédelegsz, meg elég kis vékonyka is vagy, csinálok neked is rántottát.
jóhogy
de te hozod mert én nem tudok menni érte