Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne kiabálj, már fent vagyok.
ébresztőőő hétalvók!
olyan vagy mint a nők...leugranak krumpliééér a bótba aztán meghódítják a plázát
Szevasz! Baszod,összes teló az autóban,postára indultam,de máshol kötöttem ki Reggel megy mindenkinek,pedig mentek szép nagy kört Hogy az agyam minek van a helyén,azt nem tudom.Megyek valahova,rám telefonálnak,azt megyek másfele
Béláim az urban.. tultoltuk..
szép estét telo mágus.
Jó estétet
- Apu! Hogy néz ki a lányok puncija? - Tudod kisfiam, szex előtt az olyan, mint egy éppen nyíló, harmatos, rózsaszín virág. - Aha! És szex után milyen? - Hát, nem is tudom, hogy mondjam... Láttál már bulldogot majonézt enni?
Tényleg máá látom!
hát én úgy köszöntöttem fel...
Napot!

Mit istenéltesseneztek itt,mikor ITT MINDENKI Béla?
telefonját tudod? mert akkor felhivlak.
nem
gazdáját életét nem ismered?
nem tudom csak azt hogy van
akkor fasza embereknek adta kölcsön,mert ezzel lehet a legrövidebb idő alatt padlora rakni egy motort ha szakadt a légszűrő, meg sosem látott olajat..

majd mondom havernak a másikat, az milyen állapotu.? tudsz rola valamit?
régóta nem motorozik a srác valószínüleg kölcsönadta ennek annak aki "vigyázott rá"
van itt egy 2006-os is 5 kilójért
Lenes, hogy járt haver azzal a gasgas-al ott tatabálnán...

elment megnézni, a lényeg a légszűrő életében nem látott olajat ráadásul ki is voilt szakadva , lecsavarozták rola és tiszta homok volt a gumi csonk belűl, motorban is ciripelt már valami rendesen, dugo vagy hajtokar,
ember leszedte rola a kézvédőket kartervédőt amik még a képen rajta voltak, azt mondta miután megbeszéltek telefonban 735-öt hogy vigyen mégiscsak 750-et mert valaki megvenné 800-ért is , szoval a csávo elég fura volt...

azzért elmentek megnézték de ott is hagyták, ha valakinek eladja lukas légszűrővel lehet utána pofán vágják majd, de ez már az ő problémája lesz..
nincs veszprémbe a motor.
gondoltam lassan el kéne kezdeni hirdetni.
Költs Többet Motorra..
Kristof nem ment megnézni.?
szevasztok!mijaza KTM?