Szevasz! Baszod,összes teló az autóban,postára indultam,de máshol kötöttem ki Reggel megy mindenkinek,pedig mentek szép nagy kört Hogy az agyam minek van a helyén,azt nem tudom.Megyek valahova,rám telefonálnak,azt megyek másfele
- Apu! Hogy néz ki a lányok puncija? - Tudod kisfiam, szex előtt az olyan, mint egy éppen nyíló, harmatos, rózsaszín virág. - Aha! És szex után milyen? - Hát, nem is tudom, hogy mondjam... Láttál már bulldogot majonézt enni?
Lenes, hogy járt haver azzal a gasgas-al ott tatabálnán...
elment megnézni, a lényeg a légszűrő életében nem látott olajat ráadásul ki is voilt szakadva , lecsavarozták rola és tiszta homok volt a gumi csonk belűl, motorban is ciripelt már valami rendesen, dugo vagy hajtokar,
ember leszedte rola a kézvédőket kartervédőt amik még a képen rajta voltak, azt mondta miután megbeszéltek telefonban 735-öt hogy vigyen mégiscsak 750-et mert valaki megvenné 800-ért is , szoval a csávo elég fura volt...
azzért elmentek megnézték de ott is hagyták, ha valakinek eladja lukas légszűrővel lehet utána pofán vágják majd, de ez már az ő problémája lesz..
Mit istenéltesseneztek itt,mikor ITT MINDENKI Béla?
majd mondom havernak a másikat, az milyen állapotu.? tudsz rola valamit?
elment megnézni, a lényeg a légszűrő életében nem látott olajat ráadásul ki is voilt szakadva , lecsavarozták rola és tiszta homok volt a gumi csonk belűl, motorban is ciripelt már valami rendesen, dugo vagy hajtokar,
ember leszedte rola a kézvédőket kartervédőt amik még a képen rajta voltak, azt mondta miután megbeszéltek telefonban 735-öt hogy vigyen mégiscsak 750-et mert valaki megvenné 800-ért is , szoval a csávo elég fura volt...
azzért elmentek megnézték de ott is hagyták, ha valakinek eladja lukas légszűrővel lehet utána pofán vágják majd, de ez már az ő problémája lesz..
gondoltam lassan el kéne kezdeni hirdetni.