Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kimentem azt már kész volt. Nem tudom,hogy csinálta,me Én nem értek hozzá
Kinderednek
Nálunk itt fasza volt,mert erre inkább földes agyagos sáros takony van. Használtam én is,de drága lett és szar!
hiányzott ez most nekem nagyon, amúgy már rég leszoktam a mitasról michelin ac10 a nyerő
c-10 az ilyen.

egy darabig nem is gyártották, de asszem most megint lehet kapni.

sziklásban IRD ÉS LÁSD EGY NAP ALATT LEAMORTIZÁLTAM...

erdei földesen jo..
szerencsémre oda születtem
Nekem egy kicsivel lejjebb szakadt ki,ott ahol az a vékony csík fut körbe. A szakadásod alatt egycentivel.

Az is C10-volt.
Nálunk is van egy kiscsaj,igaz ő eddig crossozott. Sok nagy arcú hétvégi krosszista kemény fiú, csak pislogott amikor szétpicsázta őket a pályán.
ide jöhet a hó,még egy jót szánkóznék a télen
az c 10
http://youtu.be/BBq-jNQvCUQ

Sandu Sorina román kiscsaj cirka 50 kilo, és ügyes nagyon.
na kimegyek megnézem 1pill
C-10..?
Mitassal én is jártam így! Az oldalán jött széjjel,olyan volt,mintha szikével vágták volna meg!
Előbb kellett volna, tegnap szereltem át a szögesről a normálra...úgyhogy most már tartsd csak meg a havadat
valami mitas nemtom mekkora nyomással sose nézem, ujjal nyomogatom úgy állapítom meg h elég kemény illetve puha az votl a baj vele h az oldala el volt revülve jó öreg lehet mielőttmegvettem ez a motor 1évet ált előtte meg nemtom mennyit volt hazsnálva
itt meg minusz es ho ho azt sem tudom hol a nap kuldok neked is bellole ,
milyen gumi? mekkora nyomással, ? csak hogy tudjam mit nem kell venni...
Itt még mindig csak 1 fok van...süss fel nap, fényes nap...
dejó szétnyílt a hátsó gumim
jo a foto matrica, DE nekem pl személy szerint sokkal jobban tetszenek azok a modern dizájnok ahogy a németeknél matricázzák az autokat furgonokat.

ilyen minimál verzio nincs ez a fotos téma mint nálunk nagy divat, hanem számitogépen szépen megtervezett vékony betük szinek, eggyszerü de izléses.

nekem ezek a telifotos dizájnok kicsit csiri-csárénak tünnek, de ez saját vélemény .
itt kuka szar idő van köd, meg 0 fok...
nahh levágtam a kinder haját, meg a sajátomat is
hűűű de jó idő van