Olyan szempontból mondjuk jogos a dolog hogy ő ugye egyrészt kapja a nyugdíját (a mi általunk befizetett járulékból) plusz még nyilván dolgozik is mellette valamit, ezzel egy olyan ember elől veszi el a munkalehetőséget, akinek meg nincsen más jövedelme...viszont ha még ezt az előnyt is elveszik tőlük, akkor ilyen nevetséges pénzekért ki a faszom fogja eloltani a tüzet, rakni a homokzsákokat az árvíznél meg ilyenek
a gas gas az nemrosz de nem 2007es hanem 06os de mind1 jól néz ki képről, a 300as ktm drága nem lesz ennyi pénzem a 450es se rosz de idegentől elég cinkes venni 4üteműt másik meg az nincs nagyon tapasztalatom 4t ről csak 2ütemű motorjaink voltak valszeg nagy hibát meg hallanám meg látnám de nyilván mondjuk zoozee vagy a többi 4üteműs hamarabb észrevenné h mi a baja viszotn ez a 300as gizgaz nemrosz azt legalább ismerem meg tudom hogy jó de elég határeset az ára mert ennyiért aakrom meghirdetni énis
zoozee akkor ha legközeebb lesz motorozás a bágerban vagy a közelben akkor elkérném még 1-2 körre a gépet h jobban megismerjem de nekem elég meggyőző volt az a múltkori próba de ha van rá lehetőség mennék vele 1-2 kört még
szóval hídról balra lekanyarodsz..és mész egyenesen 1 km kb......ez az út minimális kanyargással kivezet párkányból házakmár nincsenek csakpár kis vityiló....és mikor már kint vagy a várostábla után lesz egy érdekes kereszteződés...ott balra aztán egy km..és következő kereszteződés jobbra .........vasúti híd alatt át...és 5-600 méter múlva falu közepe főúton ktm bolt baloldalt...szóvalnemtudod eltéveszteni...
hát odaadomnekiakármennyire ...míndígvisszajön...még röhögtünk is múltkor mikor öltözködtem a pályán mondtam neki menjél vele motorozni mert én szalonnát sütnék......gondoltam megy egy félórát...aztán visszajött hamar...mondom mi van nemtetszik ? de...akkormondom menjél fűtsed be ....
ja érdemes kipróbálni ha van lehetőség...én azért erőltetem fiatal tehetségeknek,hogy ingyen szerezzenek tapasztalatot...nekünk úgyse adtak semmit...
bár igazábol akkor lennél rendes ha oda adnád neki motorozni egy napra...
az a baj az ilyen pár körös probákkal hogy csak egy pillanatnyi benyomást szerzel adott motorrol, viszont ha tényleg érezni szeretnéd milyen ahoz legalább egy napig együtt kell vele táncolni..
én beszéltem le magamat hogy eladjam, ha nem forog anyira intenziven a ventil akksi nélkül akkor meg vehetek bele,
te mondtad
a ventill viszont jo cucc , látom a 2t-vel a sztárokat amikor kűzdenek a szoposban, megáll pötyög, benézi tovább megy, menetszél nulla, és mégsem forr, a hajam pedig még mindig tart.
én ugyanezt mondtam nekije továbbiakban kiscsiklónak ....sőt mindíg az enyémmel motoroztatom emberbarátságból.hogy legyen tapasztalata vele....
rendes vagyok vagy rendesvagyok?
azért én téged mindenképpen lebeszélnélek az ilyen tipusu vásárlásrol ,hogy azt mondták meg hasonlok...
ne ugy probálj ki egy ilyen motort miután megvetted, sokan esnek ebbe a hibába aztán a megvétel után meg nem győznek görcsölni az eladással mert mégse jött be a stilusa, a sulya, ahogy megy a mittudomén valamilye,
inkább probálj meg valakitöl kölcsön kérni egy napra, biztos van valakid akinek van 525, és menjél ki vele csatangolni, de ne két kört hanem egy napot minden terepen probáld ki olyanon is ahol esetleg eldölsz a meredek avarosba, baja ugysem lesz , de legalább megérzed milyen feltolni negativbol ,
ráadásul te mostanában a 2t-hez szoktál hozzá, jo a nagy 4t trackja, de oda a könnyedség az azonnal beindulo finom könnyen terelhető 2t filing.
szoval probáld ki egyáltalán tetszik-e, de ne ugy hogy veszel egyet.
mivel egy joismerősömé, és azota réges rég vett egy ujjat.