Jó napot az uraknak!
Meg tudom erősíteni Ronis álláspontját jártam már én is így és tényleg szögekkel telivert dszeka volt az úton, később megtaláltuk.
Maki én nem röhögnék ezen a helyedben, mert mi olyankor kaptunk ilyen dupla defektet amikor bent volt az ösvényben a szöges deszka....
szerintem gondold végig merre mentetek és kb melyik szakaszon érezted hogy defekt gyanus, mert ott lesz a deszka teli szögekkel, vagy valami hasonlo ármány... szerintem.
Mondod ezt a topik legökoterroristább benzinzabáló 300-as kétüteműjének nyergéből (ami alig fogyasztja a dupláját egy átlag alsóközepes személyautónak)...hogy is szoktad mondani: "ülj le egyes"?
Több motor, jöhet! Kevesebb autózás is jogos, pl. környezetkímélőbb, az alacsony benya ár pl. öngyilkosság hosszútávon...a többi is okosság amit írtál. Az árversenyt viszont elméletben elképzelhetőnek tartom, hogy beindulna(de csak ha az egység lép fel, pár fecske nem csinál nyarat), persze egyáltalán nem jelentene semmit a globális világban, csak lokálisan max.
Ha van 3 cég a környéken(K,S,Y), akik mind közel 100 Ft ért adják ugyanazt a terméket és keresnek rajta 50et, aztán ha S-től egyszer csak nem vesz senki, akkor ha versenyben akar maradni csak árcsökkentéssel tudja elérni(a példa kedvéért más lehetősége most ne legyen ), ő adni fogja 90Ft ért, akkor a nép mivel PÉNZHIÁNYA van és tegyük fel, hogy okosak is árversenyt akarnak generálni, az olcsóbbat fogja venni, azaz mindenki S-től vásárol. Ekkor ha K és Y versenyben akar maradni ő is leviszi 90 re.
Ekkor elértük a 90-et, utána megint kezdeni kell elölről, persze 50 alá jelen példánál nemigen lehetne vinni, mert akkor már csődöl a cég. Ez csak elmélet.
Meg tudom erősíteni Ronis álláspontját jártam már én is így
szerintem gondold végig merre mentetek és kb melyik szakaszon érezted hogy defekt gyanus, mert ott lesz a deszka teli szögekkel, vagy valami hasonlo ármány... szerintem.
éreztem én már hazafele jövet hogy csúszik,de egyszerre kettő?
Ha van 3 cég a környéken(K,S,Y), akik mind közel 100 Ft ért adják ugyanazt a terméket és keresnek rajta 50et, aztán ha S-től egyszer csak nem vesz senki, akkor ha versenyben akar maradni csak árcsökkentéssel tudja elérni(a példa kedvéért más lehetősége most ne legyen
Ekkor elértük a 90-et, utána megint kezdeni kell elölről, persze 50 alá jelen példánál nemigen lehetne vinni, mert akkor már csődöl a cég. Ez csak elmélet.
itt vagy zéé?....megnézted a tegnapi videót?