Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom lehet meg sem érem
jössz holnap pityu edzésére
miért ő mennyivel külömb mint te vagy én ... ember, dolgozó, polgár
és amikor baj van oda tenné e magát akár az életét én oda teszem folyamatossan az egésségemet aluminium-saváló-acél hegesztés vagy akár a napi 12-16 óra munka
Egészség hogy alakul? Pihengetsz?
oda mennek holnap az OKR-sek is edzeni..
köszi az infót!
Nem tudom,Levi honnét szedte Holnap Monor,oda jöhet
nyugdij? hol élsz te .,? az az amit sose fogsz kapni..
Gondolom mert nem az államnak vagy az alkalmazottja...
akarok majd rárakni nyárra , olyan 10-15 környéke.
szeva.

valahogy a Balatonalmádi -Esztergom-Sturovo utvonalba rohadtul nem esik utba Jászberény.
a BB a tanum, nekem miért nem fizet az állam továbbképzést tudod mi pénz fizetek, engedélyekre, tanfolyamokra a saját pénzemből hogy dolgozhassak ja és most nem a kedvezményes nyugdijat akarok
Láttam valamikor téma volt a hűtőventi.
Keresgetted már, milyen árban vannak azok?
Nyáron RMX-re is el kéne többször, ezen szerencsére van világítás tekercs, gondolom arról meg lehetne hajtani csak egy fesszabályzó kéne még elé.
NA szeva,lusta voltál erre jönni,hejjj bassameg
Az hogy emberileg milyen az szerintem nem függ attól hogy nyugdíjas katona vagy civil vagy micsoda...nekem volt anno egyenruhásként normális főnököm is, meg szemét gennyes féreg is...
A kedves ismerős nyugdijba menetel után elvált elment angliába amit a te-én pénzemen tanult és magyarokat közvetit illetve huznak le a másik kollégája aki a csörike nevü helikoptert festette egy itteni vállalkozonál van mivel a vállalkozonak van helikoptere és azon pilota amit a te-én pénzemen tanult meg vezetni illetve alvállalkozokat keres a fönökének bedolgozásra és basszák kifizetni őket pl. Pityu barátomat huzták meg most 3,5millával BB ismeri őket
meg, vettünk jo sok mindent Levinek, meg pár okos aproságot magamnak, 1,8-as hűtő sapka ilyenek.
Megtaláltad a KTM boltot?
Jó estét!
Hát hogy egy pilóta, aki nem keveset tanult azért hogy ezt csinálhassa, amikor mondjuk már nem lesz alkalmas a repülő/helikopter vezetésére, menjen el utcát söprögetni...szerintem amúgyis pont ők azok a katonák közül, akik - ha csak nem kényszerítik rá őket - nem mennek el nyugállományba amíg nem muszáj, mivel pilóta ugye jobbára azért lesz az ember mert szeret röpködni...
meg de nem is foglalkoztam vele most értem haza Kecskemétről hétfő ott nyomom jövöhét dettó
szeva mi a pálya,

drz meg van még?
melik részét
szevasz BB
Azért ezt szerintem Te sem gondolhatod komolyan...
Szevasztok
A tűzoltoknak szerintem simán járna na nem azoknak akik aktát tologatnak egész munkaidőben illetve olyanokat ba...gatnak mint mi hogy van e érvényes tűzgyujtási engedélyem stb. szerintem.
Rendőr-katona azok huzanak a pi...ba dolgozon addig amig tud ha nem akkor mehet utcát söpörni azt csááááá. Pilota ismerős 42éves 260000nyugdij, szolgálati idő alatt 1év amerika angol nyelvtanulás, utána 1év amerika nato gépek ismerete helikopterek, koszovo,ciprus anyámpicsája stb.