Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét Na,mi a csend lett itt-e?Tán lekapcsolták a netet?
Estét.Csókolom!
én nem abban
joo estét szasztok

Komoly kérdés, van aki herevédőben motorozik?
Köszi.
írtam egy emailt ez ügyben a gencsy-re.
.
Tegnapi teszt vége
Sajna be kell érnem ennyivel ...de nemis gond ha elakarom érni a versenysúlyomat nyáréra
Ha ugyanaz a tárcsa jó a tiédre mint a DRZ-re, akkor egy elsőm van eladó occsóér.
Jó reggelt!
Köszi, igen ez lesz mert nem akarok még egy tárcsát venni, ha most szerválok, ennek semmi baja azon kívül, hogy megütöttem
neked is jo reggelt.

idézet "hires" embertöl:

"az hogy én fussak az ki van zárva, amiota feltalálták a robbano motoros jármüvet .."

"én." :)
HÁT igen ez igy van
hát az ingyenél olcsobb nincs!

hát-al nem kezdünk mondatot, kivéve az internet.
JÓ reggelt mindenkinek vagyis inkább szép napot

Pont megfelelő az idő 1 jó kis kocogáshoz
Ja 9 fele felhivom és megkérdezem. .Igazábol a legjobb ajánlat a Lenesé lenne mert ő aztmondta hogy lehet hogy van neki kallodoba 1 vhol
szerintem az a legjobb ajánlat amit irtak már neked ide, amit a palcsee árul (krosszmotorok.hu) 25-ért komplet csövestül also munkahengerestül, persze ha még van neki ...
Hello Bálintkám.Hát remélem meggyogyulsz már lassan.Mindenképpen elmegyek nem uszod meg! .Most 1 kuplung fölső munkahengert kell szereznem mert tegnap lenulláztam
nini Tibi. mikor jössz ide hozzánk motorzani, elvinnélek kedves lightes motorozásra.
jo nektek..

nekem marad a gyogyulás, de már látom az ut végét.
szeva! majd holnaptól indul a meló jövőhéten meg szabi ugyhogy remélem jó idő lesz...
Jo reggelt!Zolikám te mennyél dolgozni vár a PRAKTIFOS
morgen mai program természetesen motorozás....
jo reggelt.