Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért nem kapcsolod be nekik az animal planetet vagy valami ilyesmit ? te meg motoroznál....

akkor nem budapestre mész ...
A cross pály meg ott van az állatkert mögött kb 4km-re légvonalba. Ha még valaki neki áll ott bömböltetni,biztos sokkot kapok.
jajj még vissza kell pászítani új hátsó sárvédőmet amibe nincs 600 kilométer és már kétszer leszakadt....meg megvágom gumit gyorsba ...

aztán útjáraindul a gyönyor....
éljen március 15.
akkor ott kapod majd az első agyvérzéssel kombinált infarktust ...
Itt is ragyog! Remélem az állatkertben is ragyogni fog!
az igen ...itt már 8 ágra süt a nap nem is hétre...
Reggelt. Ilyen szép időbe nekem nem is lenne kedvem motorozni,sokkal jobban szeretnék inkább állatkertbe menni!
ja tényleg ....most kérj szülinapodra új motort...!

milyen jó hogy szóltam ...mi ? el is felejtetted volna
kiscsukának boldog szülinapot kívánok.....

halacskáscsoki team nevében is...
morggennyy

ma motorozásszag van
dezsi híjjál föl !
jó reggelt ma bicajozni fogok a gyerkőccel nagyon jó időnek ígérkezik,ki kell használni mert aztán jön úgyis az eső...haya még forgalomból kivonva úgyhogy más 2 kerekűn élvezkedek
Teljesen jo. Passzol mindenhol,mondhatni méretpontos. Ha lelakom ugyis ismét fordulok Hozzád....
Nekem a gáz,és a lendület nagy spanom. Lehet Te valamelyikkel nem haverkodsz.
Szewasztok!

Na, tegnap a SEFAG áldását adta a májusi versenyre. Azért, hogy együttműködési szándékunkat demonstráljuk, a város melletti Deseda tó megtisztításában vállaltunk rendes szerepet, bár a linkből ez nem igazán derül ki. A lényeg, hogy még a sefagosok is meglepődtek, menyi terepmotoros megjelent azért, hogy bszogatásmentesen motorozhassunk a jövőben...

"szemét világ"
dezsi skype...holnap 10:30 báger...gyülekezés ..és 11-től túra ..rajtceremónia
Szasz.Pedig ma ketten is mosogattak nálam egész délután,mégis van annyi mint állat,azt még hoztak is ma jópárat.Agyam mán eldobom
én is ugyanilyen sztoriba leszek
Ajajj,mind alvadtok?Másik meg éjszakáig sopja a fast Holnap bosszú motrizás,senkinek,nem vagyok
Úgy fullosan,25-27 között
Tényleg, és jól passzol a csőre? Mert amiről a mintát levettem, az látott már szebb napokat ugyebár...
jo neked hogy mindent meg tudsz oldani gázzal..
miröl beszélsz? hiszen én már nem is járom az erdőt csak gyalog, bruhahahaaaaa...
Amire nekem kell hibátlan. Csak a köfelverödés ellen kell hogy védjen, a többit megoldom gázzal......