köszi az infót, lehet utánanézek, mert mostanában mindig vagy a bordáimat ütöm meg oldalt, ahol ugye megint nincs semmi vagy a csípőm. Lehet esésnél el kéne terülni mint a levelibéka, akkor szemből véd a protektor bár azt mondják ki kell gurulni az esést, de patakmederben kövek között ez nem nagyon sikeredett eddig.
Szewa!
Első fékem már lesz Dani küldött egy tárcsát, védő fent.
A hátsó fékem az első ránézésre gázos, a nyereg is lóg, el van kopva a csap így félrekopik a betét is lehet agyalni egyet rajta, majd szétkapom és megvizsgálom jobban, mit lehet kezdeni vele.
Hát, genetikai nyom oké, igaz ritka pillanatok egyike, de baromira tud fájni s gondoltam megkérdem, hátha van valakinek tapasztalata ez ügyben, milyen, meg lehet-e benne egyáltalán motorozni. Én már valami csípő protektoron is gondolkoztam, ami a gatyában van két szivacs nem sokat ér.
Mivel motorozni azt nem tudok ezért esek, majd jó esetben fel is kelek szerencsére ritka az esés, csak akkor fáj...
amugy multkor voltam a nagytétényi lőtéren, haverom apjára rájött a lövöldözhetnék, és ellődözött 100 skulot gyorsba.
1: hogy nem fogod itthagyni a nyomodat, mert bölcsen ugy itéled meg hogy kár lenne rászabaditani az emberiségre még egy ilyet mint te,...
2: vagy hogy nem a markodba csinálod ,hanem ráengeded a szőnyegre..
3: csak tornáztatod az ujjadat...
de amikor pont oda esek akkor jol jönne.
persze arra kis kétlábu síros emberkére gondolok, nem arra a mit a markodba csinálsz...
Első fékem már lesz Dani küldött egy tárcsát, védő fent.
A hátsó fékem az első ránézésre gázos, a nyereg is lóg, el van kopva a csap így félrekopik a betét is
Mivel motorozni azt nem tudok ezért esek, majd jó esetben fel is kelek
szoval nekem már nem kell here védő. ...