Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi az infót, lehet utánanézek, mert mostanában mindig vagy a bordáimat ütöm meg oldalt, ahol ugye megint nincs semmi vagy a csípőm. Lehet esésnél el kéne terülni mint a levelibéka, akkor szemből véd a protektor bár azt mondják ki kell gurulni az esést, de patakmederben kövek között ez nem nagyon sikeredett eddig.
pedig képzeld el milyen faszán meg tudnád tanitani lőni...

amugy multkor voltam a nagytétényi lőtéren, haverom apjára rájött a lövöldözhetnék, és ellődözött 100 skulot gyorsba.
Hidd el jobb ez így mindenkinek
Hogy ha rajtam múlik, nem lesz "kisGD". Bár ahogy elnézem a csajok hozzáállását, ha nem rajtam múlna se lenne...
ez mit jelent.?

1: hogy nem fogod itthagyni a nyomodat, mert bölcsen ugy itéled meg hogy kár lenne rászabaditani az emberiségre még egy ilyet mint te,...

2: vagy hogy nem a markodba csinálod ,hanem ráengeded a szőnyegre..

3: csak tornáztatod az ujjadat...
vannak olyan protektor gatyák, nem rossz dolog, bár nekem nincs.

de amikor pont oda esek akkor jol jönne. főleg ami hátul a gerincnél az utolso csontot védi a farok csontot, (keresztcsont)
Dani te is fogod itthagyni egyszer a genetikai nyomodat :? jol gondold meg a választ..

persze arra kis kétlábu síros emberkére gondolok, nem arra a mit a markodba csinálsz...
Szewa!
Első fékem már lesz Dani küldött egy tárcsát, védő fent.
A hátsó fékem az első ránézésre gázos, a nyereg is lóg, el van kopva a csap így félrekopik a betét is lehet agyalni egyet rajta, majd szétkapom és megvizsgálom jobban, mit lehet kezdeni vele.
Hát, genetikai nyom oké, igaz ritka pillanatok egyike, de baromira tud fájni s gondoltam megkérdem, hátha van valakinek tapasztalata ez ügyben, milyen, meg lehet-e benne egyáltalán motorozni. Én már valami csípő protektoron is gondolkoztam, ami a gatyában van két szivacs nem sokat ér.
Mivel motorozni azt nem tudok ezért esek, majd jó esetben fel is kelek szerencsére ritka az esés, csak akkor fáj...
na háj.
Jó napot, jó étvágyat mindenkinek!
Hogy kapjátok be a pacinak a micsodáját, taknyos kölkei!
Belőled meg pláne
kellett neked megszólalnod
Holott belőled még egy is bőven sok(k)...
én már itt hagytam a bolygon két példányban a genetikai nyomomat ,

szoval nekem már nem kell here védő. ...
morgen
Szasz! Megint jó helyen vagy
Az a Zsidó szar nem írja ki hol van pedig beírtam a számot! cg000000855271280000
Szasz szomszéd
Szasz! A csomag?Nem!A posta oldalán nyomon tudod követni,hol van,a számsor szerint.Lehet holnap ér ide.
Halló! Nah még mindig nem jött meg?