Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorral gyorsabban odaérnétek
majd holnap...ma már nincs idő motorozni,megyünk majd edzésre
Nem, sőt, járatni szokás még az autó motorját is hogy legyen elég kraft...
lehet hülyeséget kérdezek,de a kocsi akksija nemerős neki?én még olyat nem csináltam hogy kocsiról motort bikázni
Bikázd be bítliről
mert az akksi megnyekkent
Akkor csak óvatosan
Amúgy meg használd egészséggel
persze,ha eltolom addig a motort
Akkor ma akár meg is látogathatsz
de a lényeg hogy hála egy motoros barimnak,nem kellett az ocsmányirodában kivárni a soromat és forgalomban van megint a motorom
Szia!
Kaptál cella infót? Ha esetleg nem lenne meg a mobil, kérjél hívásrészletező számlát, azon rajta vannak az általad hívott számok, felhívod és megkérded, ki az.
Jó reggelt!
nem mert mindig be szoktam indítgatni télen is...most ez elmaradt,de még a gyári akksi van benne,várható volt hogy kipurcan
csáá Tiéd képeit,megtaláltad,itt? Ha nem,akkor tessék.
ÁÁ,az olyat 20-é csinálom.Így elmondani esszerű,nem mindíg az,akkor meg szopka utca,azt lehet félretenni,mert nem halad az ember.Zacskós szelepeim vannak gyönyörűek
csá

föld tunning:)
Elhanyagolt DRZ elsők Istenem,több benne a föld,mint ami elfér egy motoron Menek ,me átjáróház beindult
látod ilyeneket kéne inkább csinálnod,

mennyivel egyszerübb melo bele tekerni egy hatos menetet beleragasztani egy szelepet és feltölteni gázzal, cső szeva 15 ezer.
Jó reggeltet
JAja,a Vítómét is megcsináltam,de inkább csináld meg
nem vitted be az aksit a meleg lakásba télire?

na gyere ide gyorsan egy elfenekelésre, azta trehány kislány formádat...
morgen
hát úgy csináljuk hogy úgy teszünk mintha leküldeném,majd 5-6 nap múlva mikor sorra kerülne az enyém,akkor lemegyek
szép reggel...haya nem indul mert az akksi lemerült