a neopren minden hőt bent tart,melegen tartja a lágy részeket ,vesédet, holyagodat, nincs felfázásos vesebaj veszély, azt nem mondanám hogy szuperűl szellőzik, de elfogadhato,
Szuper ötlet!
Átengedi az rendesen a levegőt, úgy értem szellőzik?
Télen/hidegben mindig esőkabátot veszek a pulcsi fölé poló alá, nincs endurós kabátom..., hideg meg szél ellen fasza, egy baja van, hogy semmit nem szellőzik és csurom víz szoktam alatta lenni, innen jön a kérdés.
amikor ilyen sáros vizes, vagy havas viszonyok vannak olyankor van ilyen neopren tapados oldalt cipzáros fogyi rövid gatyám, combközépig ér felűl majdnem bordákig fel lehet huzni ,
nem ázik át, és faszán melegen tartja mindenedet. azt veszem fel legalulra,
Köszi a protektor gatya tippet meg az infókat mindenkinek!
Ha már nadrág, van vízálló? Ezek a hagyományos krossz nadrágok kapnak egy kis esőt és már vizes is vagyok belül.
Sajnos már most felszerelésre is kell költeni, nem csak a motorra, bukót se ártana, de majd az előtt érdeklődöm milyet érdemes.
Szewa! Sajnálom! Térfigyelő kamera a környéken? Pesten van egy csomó a zsaruknak is, lehet lekapta valamelyik.
Van még egy "megoldás" is, 5-6 eFt ért lehet kapni ezeket a kis kémkamerákat, hangra be tud kapcsolni, ha szerencséd van, le tudod kapni vele a tettest. Persze a lopástól nem véd meg...Cuccot ne hagyj "szem előtt" ülésen, rakd be a csomagtartóba/kesztyűtartóba.
Nekem van ilyen protektorgatyám, szerintem hasznos kis cucc, bár szerencsére még nem kellett élesben tesztelnem. Elsőre felvéve kicsit fura, de hamar meg lehet szokni.
Átengedi az rendesen a levegőt, úgy értem szellőzik?
Télen/hidegben mindig esőkabátot veszek a pulcsi fölé poló alá, nincs endurós kabátom..., hideg meg szél ellen fasza, egy baja van, hogy semmit nem szellőzik és csurom víz szoktam alatta lenni, innen jön a kérdés.
nem ázik át, és faszán melegen tartja mindenedet. azt veszem fel legalulra,
Ha már nadrág, van vízálló? Ezek a hagyományos krossz nadrágok kapnak egy kis esőt és már vizes is vagyok belül.
Sajnos már most felszerelésre is kell költeni, nem csak a motorra, bukót se ártana, de majd az előtt érdeklődöm milyet érdemes.
Van még egy "megoldás" is, 5-6 eFt ért lehet kapni ezeket a kis kémkamerákat, hangra be tud kapcsolni, ha szerencséd van, le tudod kapni vele a tettest. Persze a lopástól nem véd meg...Cuccot ne hagyj "szem előtt" ülésen, rakd be a csomagtartóba/kesztyűtartóba.
mondjuk már nagyon virgonc vagyok, egy csomot hasogattam ma is fát, az esőben
xlzx, remélem meglesznek a cuccaid! Biztosító fizet ilyenkor?
Miket tudok véletlenül szerkeszteni
Megvagy má gyógyúva?
Mondjuk nekem egyszerűbb a dolgom: közel s távol sehol egy köves patakmeder, úgyhogy nehezen is tudok ilyen helyen elesni
ha oda esel akkor inkább vegyél egy olyan protektor also gatyát, jobb megelőzni a sérűlést , olyan 10 környéke.