Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyél enduros kabátot megéri, az szellőzik, az ujja levehető, nekem kettő van felváltva hordom öket, kb örök élet+1 év elpusztithatatlanok
a neopren minden hőt bent tart,melegen tartja a lágy részeket ,vesédet, holyagodat, nincs felfázásos vesebaj veszély, azt nem mondanám hogy szuperűl szellőzik, de elfogadhato,
Szuper ötlet!
Átengedi az rendesen a levegőt, úgy értem szellőzik?
Télen/hidegben mindig esőkabátot veszek a pulcsi fölé poló alá, nincs endurós kabátom..., hideg meg szél ellen fasza, egy baja van, hogy semmit nem szellőzik és csurom víz szoktam alatta lenni, innen jön a kérdés.
amikor ilyen sáros vizes, vagy havas viszonyok vannak olyankor van ilyen neopren tapados oldalt cipzáros fogyi rövid gatyám, combközépig ér felűl majdnem bordákig fel lehet huzni ,
nem ázik át, és faszán melegen tartja mindenedet. azt veszem fel legalulra,
nincs kamera... holnap kész a kocsi, utána elviszem lefóliáztatom
Köszi a protektor gatya tippet meg az infókat mindenkinek!
Ha már nadrág, van vízálló? Ezek a hagyományos krossz nadrágok kapnak egy kis esőt és már vizes is vagyok belül.
Sajnos már most felszerelésre is kell költeni, nem csak a motorra, bukót se ártana, de majd az előtt érdeklődöm milyet érdemes.
Szewa! Sajnálom! Térfigyelő kamera a környéken? Pesten van egy csomó a zsaruknak is, lehet lekapta valamelyik.
Van még egy "megoldás" is, 5-6 eFt ért lehet kapni ezeket a kis kémkamerákat, hangra be tud kapcsolni, ha szerencséd van, le tudod kapni vele a tettest. Persze a lopástól nem véd meg...Cuccot ne hagyj "szem előtt" ülésen, rakd be a csomagtartóba/kesztyűtartóba.
áhhh sose leszek teljesen noormális.

mondjuk már nagyon virgonc vagyok, egy csomot hasogattam ma is fát, az esőben
Persze hogy nem lesz meg! A mai rendőrök sötétben még egymást se találják meg! Csak a trafipaxhoz értenek,semmi máshoz!
Nekem van ilyen protektorgatyám, szerintem hasznos kis cucc, bár szerencsére még nem kellett élesben tesztelnem. Elsőre felvéve kicsit fura, de hamar meg lehet szokni.
tuti nem lesz meg... cascom pedig nincs.
Üdv!
xlzx, remélem meglesznek a cuccaid! Biztosító fizet ilyenkor?

Miket tudok véletlenül szerkeszteni
Nem is kicsit! Van benne egy halvány féknyom is,de azt majd mosással eltüntetem!

Megvagy má gyógyúva?
telefingtad mi.?
arrafelé laktam a terminusba...
sulimnál történt.. duna plázától 3 utcára
Ha kell nekem van egy protektor alsóm. Kétszer volt rajtam. 13-ér vettem,10-ér oda adom.
na látom nálatok is helyreállt a közbiztonság két hét alatt

hogy bassza szájba magát az a rohadék aki ilyet csinál. törne el a keze. remélem boldog az edzés cuccommal meg az ipodommal
Na még mindig nincs?
Ja...mondjuk mindegy, itt is megfordultam "párszor"... http://www.gmloter.hu/index2.h...
ez egy ilyen régi ives tetejü pincében van, ha egyre gondolunk.
Ess a kövek közé, ne rájuk
Mondjuk nekem egyszerűbb a dolgom: közel s távol sehol egy köves patakmeder, úgyhogy nehezen is tudok ilyen helyen elesni
ez egy ilyen bicigli...

ha oda esel akkor inkább vegyél egy olyan protektor also gatyát, jobb megelőzni a sérűlést , olyan 10 környéke.
Nagytétény az jó...áztam-fáztam-leégtem ott jó sokszor...de akkor is szeretem