Ez az AC 10 engem is izgat, pont ma raktam föl... Kerestem égen-földön... de nem találtam 120-ast sehol. így hoztam 110/100 18-ast 12500-Ft-ért! Még 1 db volt...
Vettem észre, salakban jó nagyot fog,de egyébként kuka.
Nincs mese be kell fektetnem előre egy S12-be, hátra egy AC10 be, ha nem akarok kínlódni, csak most előbb hátsó féket kell felújítani, tárcsa+betét. Illetve a szokásos láncszett is aktuális lesz.
Tiszta anyagi csőd a motorozás
Neked is jó estét, meg a többieknek is!
Örülök, hogy jót motoroztál! Kimentem én is egy órácskára,
terepet rendeztem
Utána meg csak kínlódtam, hátsó fék nélkül nehéz trükközni a vassal, illetve a C02 szar ide nagyon mondjuk hova jó...sehova szinte.
Nekem 2003-as van jelenleg,de volt 05-ös is.Csak jót tudok róluk mondani .Amíg megy.....az meg rövid idő.Az anyag bele,meg csillió,deeeeeeeee nekem nem kerül sokba fent tartani,me lassan 2 éve bakon van Szar az egész,felejtsd el
Nincs mese be kell fektetnem előre egy S12-be, hátra egy AC10 be, ha nem akarok kínlódni, csak most előbb hátsó féket kell felújítani, tárcsa+betét. Illetve a szokásos láncszett is aktuális lesz.
Tiszta anyagi csőd a motorozás
azokkal a giga méretü kockkákkal pont semmire nem valo...
Örülök, hogy jót motoroztál!
terepet rendeztem
Utána meg csak kínlódtam, hátsó fék nélkül nehéz trükközni a vassal, illetve a C02 szar ide nagyon
dejo volt a mai motorozás