Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egyszer próbáltam,még az 520-al,de elég izgalmas volt! Mondjuk vizes aszfalton a bütykös gumi is érdekes tud lenni!
jó a szakadó eső,jobban csúszik a slick gumi,mert bizony vasárnap már a 640es supermotoval foogk huligánkodni
Ha egész hetes jó idő után vasárnap esni fog,akkor megrohad az annya az időnek! Bár mondjuk ez így szokott lenni,majdnem mindig. Aztán hétfőn meg már megint hétágra süt a nap!
Van,sőt van kettő is.Meló után este tud jönni,a másik meg tanuló.Nem egyszerű ez se.Mire már hulla vagyok akkor jönnek.Közben rendelgetnem,beszereznem,stb ügyeket intéznem is kell,közben legalább 100 telefon,csak ezt a tulajok nem tudják.Szar egyedül mindent csinálni,elmegy az idő mint az állat.Enni is akkor jut eszembe, amikor már szédülök
Emberem!Szponzorált vagy,nincs hétvégén versenyed.Most hétvégén meg Monor van,amire sokat meg kellett csinálnom,sőőőőőt,még van akié itt van Ők előnyt élveznek,az idő miatt.
VAlami rendszert kellene kitalálni erre,de ússe működne. MAjd megy.Msn-en hiába küldözgetel bassameg,nem nagyon megyek rá,me ezren írkálnak egyből,és ha nem válaszoplok,csak sértődgetés megy.Időm meg nincs.Megyek is kifele
Msn-en elküldtem! De miért nem kérdezted meg? Vagy még kész sincs? De hiszen már több mint egy hete ott van, jövő hétvégén 2 órás endurócross versenyre akarok menni, két hét múlva meg Uzsabányán Nyugatkupa
mé nem szerzel egy segitséget aki a sallang melot, mint mosás, és hasonlok megcsinálja helyetted?
Ez nem munkabuziság Ha,hagyom másnapra,még több jön,és csak gyűlne,mint állat.Így is az van, kettő kimegy, 5 jön Semmit nem csinált ,elhajtottam.
Nem érkezik meg,itt van .(2 kezem meg egy agyam van,lassan az se )Nincs meg a címed.Küld már el,hama-hama.
Halló Mester Elvileg akkor ma megérkezik a telóm? Nem emlékszem én meg adtam a címem?
nem attol lettél ilyen munkabuzi hogy asszony lekoccolt?

hello lehet nem is szergejt kéne küldenem nagy fekete autoval beszélni picit magyar, hona alatt ki csivava, hanem inkább két ilyen szandika tipusu szélesszáju szopos kiscsajt,
na azok majd elterelnék a figyelmedet az olajos telo fogdosásrol
Abba van a tudás,azt nem adom
Szergejem,sok van nekem is Gyertek,legalább kajálunk egy jót,meg dumálunk
Köszönöm az aggódást.Nem kapkodok,csak leterhelnek Asszony koccolt,inkább az idegel,nem a meló.Mondjuk hátrább sem vagyok,hogy nem van itt
vasárnapra havazást mond..
oké jo ötlet, és persze elvesszük a sárga cipőjét..
Menjünk el hozzá,aztán picsázzuk ki,de úgy rendesen. Odamegyünk,aztán szó nélkül megvágjuk!
Szasz! Mennék én,de itt is van dolog dögivel. Elhordom az aprónépeket,oviba,bölcsibe,aztán elmegyek a nagyfaluba. Talán vasárnap tudok menni egy karikát!
amugy teljesen igazad van, de csikusz olyan kibaszott makacs hogy hiába pofázik neki az ember hogy fékezzen ugyse teszi...

lehet személysen kell lemenni és jol picsán rugni hogy lassitson, és pihenjen néha?

vagy leküldeni Szergejt nagy fekete terepjároval, beszélni picit magyar, hona alatt kis csivava, bár akkor meg jol elkutyáznának ott kettesben
szeva Jimi. gyere na notorozni.. fasza idő van ,

hétvégére mondja a telet megint.
fuu Tibi, ez durva volt igy regelire..
Jó reggelt!
Csikabá,az lesz a nagy kapkodás vége,hogy egyszer csak leteszed a kanalat! Laziccsá egy kicsit! Hova kapkodsz?
reggelt
Ezek?Szaporodnak,mint az állat
Csak ha esetleg van görbe küllőtök és nem tudtok vele mit csinálni