Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Segédváz kopás... Hogy nem vettem eddig észre bár lehet most lyukadt át.
Szia Dani! Köszi a tárcsát, megjött! Már fel is raktam, na azt hiszem orra fogok esni, hozzá vagyok szokva első fék terén is az enyémhez, hogy jól meg kell húzni, ha meg akarok állni, ezzel bukfenc lesz.
Szewa!
Ha SOS nekik, kérjél felárat és vedd előre őket.
TESSÉK pihenni is!
Jó napot!
Ne,kezdjed Te is .MAjd kb hétvégére megkapod.Sok van,sorban.
Az elején mondtam hogy a srác küldi székesfehérvárról! Csak a nevét nem Amúgy nézted már? Vagy már meg is csináltad?
Elkeverem Én,me néma gyereknek anyja sem érti a szavát
Szóval akkor megvan! hála az égnek De aztán, el ne keverd me megesz a fene, az egy totál új teló
NA,de bammeg,Te mióta vagy Matern Balázs?Üljön egy fapina az orrodra Istenem,ménem mondod ki küldi?Még jó,hogy nem küldtem neki már vissza Emberrrrrrrrrrrr.VAn itt má annyi, azt se tudom ki kivel van Szopkás is van pár,de megoldjuk lassan-lassan
Egy 2007-es suzuki 450-es Showa telója! Zsír új egy karc vagy retek nincs rajta! Ott kell lennie
Hali! Dehogy nem érkezett meg! már 16.-án Székesfehérvárról a feladó Matern Balázs! A posta ügyfélszolgálatán mondták már 16.án megérkezett!
Tiéd nem jött Eddig vártál vele? Ejj bassameg
Jó Napot Teló nem érkezett meg? Ha nem akkor felcsörgöm ezeket..
Szasz Nem nem,ez ugyanaz Lehet, élesedik a látásod
én már dolgozom... hajnal f1ig :( tegnap is toltam...holnap is, meg hétfőn is .. wááá
na megyek aludni mert minnyá mehetek dolgozni

reggelre valami ökör a közlekedési táblákat kidöntögette ahogy megyek dolgozni,4 utcán megyek keresztül,ott bizony mind feküdt
hallóhalló brékóbrékó

Zoziiii. Vasárnap levihetem?
mág jo hogy nem egy elugrásnál figyelt ki...
mi történt mesterem? igencsak beélesedtek a képek, tán nem uj a fotomasinéria?
Reggelit!
ggelt
Jó reggelt Az szép Főleg esőben
morgenny....mehetek világvégére...dolgozni....
asszem tápiobicske...agyvérzés
Hát,meg a pöcsömön is