Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudod mire vállalkozol! A fiamra hetente fogják rá a bölcsődébe,hogy beteg.Csak azért hogy az anyja vigye el orvoshoz,hogy a dadusok tudjanak pihenni egy napot!
Dobd be ide hozzám a gyerekeket azt menj...anya óvónő..van érzékem hozzájuk
Azért mert nincs itthon az asszony,és én vagyok a gyerekekkel!
Camelbak nem kell valakinek?
2 literes, fekete (mi más ), termobéléses, keveset használtam, évek óta csak porosodik (emiatt egy alapos tisztítás ráférne). 9000 Ft.
Meg van hozzá egy ilyen szárító-akasztó cucc is, 2000 Ft vagy a kettő egyben 10000.
Miért? Ja,mert esőt mondanak!
Miért nem mész most ki?
lehet nem fogsz
Ne fesd az ördögöt a falra. Holnap motorozni akarok!
itt még nem...de sztem ideér nemsoká...oan semien az idő
itt esik az eső
Jooo reggelt:-) na lesz holnap motorozas?:-) sikerult beszerezni az olajat meg a kis szimeringet a lanckerekhez,jo lesz neked a hatso felni?:-)
majd csak lesel,mikor begurulunk hozzád a mercédesünkel!
csak nehogy addig kelljen féllábon álnom..
Aztán majd irigykedhetsz,mikor a zével csilliárdosok leszünk!
végül is 1.43 milliohoz az esély hogy megűssétek a főnyeremenyt, magyarul pont semmi esély...

ahogy mondani szokták a bolondok adoját be kell fizetni,

amugy csak érdekesség képpen mndom hogy a hatos lottom például a ráta ennek a fele, de ilyen skandináv meg hasonlokon még jobb az arány ráta ráadásul joval kevesebben is játszák ez még nőveli az esélyt.
jo morgent...
húú ..én is
Reggelt.

Megyek feladom a lottót,hátha megütöm a főnyereményt!
morgenny
Jójestét! Hétfőn akkor feltudod adni a szörnyetegem lábait?
Jajj.Nincs ott nagy erő .Ki volt az már kotyogósodva,nem törik el az csak úgy.
Azt nem tudom, csak mikor most megbontottam vettem észre De nem tudom, hogy miért aluból csinálnak ilyen alkatrészt, ami ekkora erőknek van kitéve...
Há,de nem úgy van az Versenyen,indulni kell A kaja beállítós riogatás,sose jutott volna eszembe Kösz
Hogy a pecekbe,tört az el?
Anyám,mindíg útban van