Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek neked ilyen? ugyis el akarod adni a cr-t nem?

igazábol akkor van szükség hinsonra ha nagyaon-nagyon-borzasztoan versenyzős körűlményeket kap.

amugy felesleges pénzkidobás, költsd inkább benzinre, ugyis drága.
nekem csak az a lényeg h ne kopjon el
erőla márkáról még nem hallotam esetleg valaki tud erről valamit? barnett
csak az drágább alamínium vót...
pont most voltunk zoozee-nál két napja berakatni egy ilyen hinson kosarat 450 sxf-be,merthogy abba kötelezö mert tul gyenge és szétszáll a francba hamar.

ez csak anyival tud többet mint a gyári hogy ürtechnikás szuper anyagbol van sose száll szét, nem kopik el,stb, de extra tuningot ne várj töle.
hali mi a véleményetek acél kuplungkosárról?
klikk és tuning (könnyített kosarakról)? mi a külömbség a gyárival szemben?
ááááááá chippendél só , megyek én is
még a mienk sincs fent
Na ez a magyar igazságszolgáltatás! Én biztos megvárnám amikor kiengedik,aztán többet már nem kellene neki kenyeret venni!
még csak most rakjuk vissza a bítlire a nyári gummákat,eddig nem volt rá idő
majd holnap...de valami bulit pusmognak körülöttem,lehet meglepi party lesz tán még vetkőzőshow is lesz
na akkor érthetőbben...barátnőm nővérének elvágták a torkát mikor 17 éves volt...meglett a tettes,lecsukták 4 évre.mikor letelt kiengedték a faszit...3 hónap múlva ugyanúgy megölt valakit...és ez nem volt neki elég,mégegyszer megtette
na akkor élvezkedj itthon , amíg lehet
még nem tudom
na ennek örülök , és meddig ?
IGEN ITHON
mizu ?, itthon ?
sziaa ZSU
szijja
szasz szomszéd sziasztok
Jó reggeltet
Érik a baba Boldog Szülinapot
ezt most nem értem..

ki ölte meg kinek a nővérét amiért másodszor ül.?
barátnőm nővérét aki megölte,4 évet kapott...azóta már másodszor ül ugyanezért...és ilyet meg lehet tenni Magyarországon!
nekem is van ismerős akit 2 ember megölése után (elütötte) csuktak le!
De azt is vegyük figyelembe, hogy Sthol-nak nem az első balesete, amiben ő volt a vétkes... Ráadásul a drogozást nem is emlegették, mivel elvonón vett részt! Hát ha engem drogozáson kapnának, meghurcolás mellett biztosan cseszegetnének hogy ki a szállító stb...
Nem kívánom hogy tönkremenjen a börtön miatt a karrierje, de lássuk be Mo-on még ez sem valószínű, nagyobb sztárt csinálnának belőle mint előtte! Zalatnai is elvan azóta is...