Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép lesz...? már szombat óta öngyilkos vagyok vele...ma nézek valami okosat tengelyügyileg aztán egykerekezhetsz
jó reggelt, szép napot a Hölgyeknek és az Uraknak!
http://youtu.be/lAZgLcK5LzI
mondhatni kész a motorod...csak nincs megfelelő elsőtengely ...előző gazdi elégedett volt egy röviddel... még hátra találtam vatta új lánckereket ..felrakom és akkor nem kell szétvágni a láncot ötször...

a képen látni mennyivel kéne hosszabb legyen...alig ért be a telóba...de pótolta csavarral...és elmondom ott is fogott vagy két menet...
Van egy párban hülyeség Ez van
jahh jo lett köszi a tanácsokat

buzi egy alátét az a kayabás ,hülyébben már nem is lehetett volna kitalálni.
Ez elég vérlázito ami ebben az országban megy zöldügyileg..
pl a Tokodi pálya is ezer éve motoros pálya volt ,erre oda megy két kismajom mitugrász geci a kis növényhatározobol kinéznek valami árvalányhajat lefotozzák hogy ott nő két szál és küldik a brutális csekket, a tulajdonos pedig tehetetlen.

és 5 milkáért már nem baj ha ki van kapratva 3 szál olyan bigyo versenyeknél is mást sem csinálnak csak oda mennek lefujják valami ürügyel de ha fizetsz pár milliot akkor engedélyezik, gusztustalan.

tölünk nyugatabbra ahol komolyan veszik a környezetvédelmet ott fele ilyen huzásokért igen hamar leállitják a zöldeket, itt viszont semmi kontroljuk nincs ,gyakorlatilag azt csinálnak amit akarnak...
Szasz Akció sikerált?
hali Szomszéd
szeva Tibi, igen feladtam megcimeztem fekete szárnyalo sas, alias Mxtibi...
szerintem ma megkapod, vagy lehet Zéé már abban motorozott a hétvégén?
Jó reggeltet szomszéd
jo morgent mindenkinek.
Van annyi,külön helység kell már nekik
Jó reggeltet
joo reggelt Sziasztok szép napot szép hetet
Kiéheztetik az egész országot ezek a franciák. Sose jártunk velük jól.
Már felét bekerítette az audi. A cross pályába meg ástak géppel 3 kibaszott nagy gödröt.
reggelit
halihó :)

csúcshatást nézzétek meg a moziban! jó nagy baromság, jó értelemben :)
hát először kéne érkezzen nekünk a boltba..aztán jobbat jósolnék rögtön..

amúgy szewasztok
zöldek találnak mindenhol valami "értéket" még ha a sivatagban is csinálná pályát, ott is kitalálnák valamit, hogy bezárassák
Zoozee!

A michelin s12-esek sorsát hogy látod?

Van esély, hogy péntekre ideér postával (Nyíregyháza) ?
Jó estét!
Már pár napja jártak emberkék a pályánk környékére, valamit áskáltak (talán vasat) ma megyek ki, fel volt szántva traktorral a nyomvonal azon része, ahol elfért a traktor
annyi pénzböl már másik pályát csinálhatnának ahol nincsen gaz