Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááá,nem...Pézsma drágám ma volt itt,kitolta a gariból,átnézte mit kell vennem rá,mi sérült...beindította nekem kuplung nélkül,had örüljek mááá
sztem jol meglennének nemrég borzal cimbizett
kedd..v szerda...kinn van mind...egyik eeeső kotyog..
Nagy a baj?Ri csaj
Hozzad Inkább,ne,szétszedik
átviszem a jagimat jol el lesznek
majd tolok fel képeket még ma
Akaratomon kívül megtanítottam a foxikat térháló,majd palánkmászásra.Az öreglány meg megtanította a kicsit Leülnek,lesik,ülésből ugrás,mászás a tetejéig,majd leereszkedés,azt kint vannak.170-et simán másszák(nincs már magassabb).Bezárom őket ,elfordulok,már kint vannak.Agyam eldobom nekik.Egy szukát pár napja szarrá szedtek,azóta kijárnak.Mindíg van valami,amivel szívni kell Kint meg állandóan pofáznak
okés fönök!
Első osztályú lett ami kész van,a másik is olyan lesz Nem rinyálni
Jól van, akkor megnyugodtam!
Néha néha ha felcibálja magát 1 kerékre nem lesz gond ugye.
Bár az én motoromra nagyon nem jellemző.
Kényszer vitt rá,semmi bajom nincs kint.Itt meg mindíg agyalni kell
Jaja,már szét szedtem az egyik készen is van,a másikról leszedtem a papucsot hétfőre kiegyengetik,már oda van.Az nagyon elment Jó lesz
Navégre hogy megjön az eszed!

Reggel beveszed a leszarom tablettát,aztán go motorozni!
robantott rajz melléklet volt a dobozba, nem sok hülye van aki mellékletet küld hozzá.
Gondja: A baloldali alsó papucsba megmozdult a belső villaszár.
Gyere át,úgyis csinálják a kerítést
bakker még nem volt idöm tán 7végén
Az amelyik olyan mint a huszárkard!
Hétvégén leszarom,mozgás is kell,jöttek elő szív bajok,olyankor meg nem agyalok.Nekem már ez lesz a pihi Sajna,vagy nem sajna,de ez van,kell a mozgás
hát annyira nem. de nah .......
Legalább érjen mááá oda a mesterhez
Nem akarom sürgetni mert legalább csinálom a motort itthon, polírozás........ szépítgetés...... szóval ráér
Az melyik?Az egyengetős?
Látom izgúsz hogy nem ér oda a tiéd!
Csak nem tán!
Elfogytak a telók,hogy ráérsz motorozni? Vagy csak megjött az eszed,aztán leszarod az egészet?