Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még fél ora
én is várom de még 2 hét...
mindenki én várom a kedvesem
Mindenki motorozni van?engem bezzeg nem hííttatok
jóóvilág van nálunk,anyum főz,nekem azt sem kell míg odavagyok
kitetegettem,erre a buzi szél nem meghömbölgette a szárítót?tele frissen mosott vakítóan fehér ruhákkal?a teraszról leugratott a szárítóm megyek összekaparom a ruhákat mert lehet a kutya megelőz
Na én ezért nem megyek utcán motorral egy métert sem!
megyek én is motorkázni. csáá.
100 ezerért...
hallod , utána láttad volna ahogy az öreg asszony probálta kidumálni magát a rendőröknek, minden verziot eljátszott, hogy zöld volt a lámpa látja biztos r ahogy most is és rámutat a gyalogos lámpa zöld jelzésére, erre a rendőr felmutat a feje fölé a nagy pirosra : asszonyom magának ezt kellett volna néznie..
utána hogy nem müködött a fék, na ott már a rendőr is kezdte elveszite a türelmét, mondta neki : oké asszonyom akkor most hivok egy automentőt beszállittatom az autoját és igazságügyi műszaki szakértő szétszedi a féket 10 ezerért és megállapitja hogy jo-e, de ha fogott a fék akkor én magát a legmagasabb büntetésre fogom bűntetni plussz a tréler költség ,szakértő stb.
erre azt mondja az öreg asszony : hogyan már ő kocsival akar innnen haza menni... mert amerre lakik ritkán jár a busz...
utána hivatott magának egy mentőt hogy ő rosszul van ,meg a vérnyomása, meg a koleszterinje, meg az anyja vérvörös picsája...

közben volt szemben egy talponállo kocsma ott az alkeszok akik sörrel a kezükben végig nézték a balesetet persze oda jöttek mozizni ,és az öreg asszonyt majdnem meglincselték... a rendőrök oszlatták szét őket..
na megyek tovább dolgoznyi...szanaszéjjel reggeliztem kávéztam neteztem magam...
micsoda fasza....akkor ez plussz szülinap neked
haliho
nekem is volt egy hasonlo sztorim régebben mikor még utcáztam,

bp. külső bécsi uton a piros lámpánál vártam a zöldet, két sáv mellettem még egy auto, állunk, a következő képem az hogy a bukszusba ébredek ilyen forgalom elzárt területes tüske bokrosban...

fék minden nélkül telibe vert hátulrol egy öreg asszony skodával, de ugy hogy a yamahát tolta tovább a sinekre, és felugratott rá az elejével, ugy szedték le a tüzoltok a motorrol a kocsit....

a néni 80 éves volt szivbeteg halláskárosult, félig vak, és volt jogsija orvosija.
okoz bajt nem kicsit..kiszakad a bundád...motorodon akár több százezer ft a kár és azért mert nem tanult meg vezetni vagy nem figyelt....minimum megállni cserébe ...

nem voltak a környéken térfigyelők...? meg kéne nézetni rendőrökkel....minek fizetjük ezt a sok barmot ?
és a többi autos közönyös hozzá állása is elég dühitő mikor lát egy cserbenhagyást, mert biztos volt aki végig nézte hátulrol látta milyen kocsi volt, szine rendszám eleje stb, és mégis ugy fogja fel hogy ez nem az ő dolga leszarja....

de még a segitség nyujtást is...
Megnyúzni
hát csak agyon kéne verni az ilyet ..nem?
mondjuk ez tényleg rohadt vérlázito hogy fellök egy motorost hátulrol aztán kikerüli és elhajt onnan.
ahoy.
HALI ZOLIKÁM
SZIA CÉÉ
Szia szia ej ejj jobbulást
ahoy SZIASZTOK