jólvannaa!
hát én a te sötét oldaladon vagyok
csak próbállak felkészíteni micsoda vezér cseleik vannak a sünöknek,velem eljátszottak sokat csak hogy vétlen létemre ami nem volt vitatható sok pénzt be fizettessenek!
elmentek egy motorkereskedésbe hogy a fotók alapján megállapítsák hány lóerős a motor és hány köbcenti?...ezen nagyon berágtam,de azért nem sikerült elvenniük a jogsim se
autóval is ugyanúgy rád tudják húzni a vizes lepedőt... kollégám fél éve pereskedik a biztosítóval. A szembejövő elrántotta a kormányt ez őz miatt és belecsapódott a srác pótkocsijába. A személyautós volt a hibás, de mivel a srácnak 1 hete lejárt a orvosija a jogsinak, így a biztosító nem fizet...
várj csak,ha van rutinja az embernek elköpi hogy se féklámpád semmid nem volt aztán bizonygathatsz ..ha meg van szem tanu ami ugye ritka hogy segítsenek egy motorosnak,talán kijöhetsz jól!
az én tapasztalatom a 3 balesetemmel nagyon rossz!
utcán csak kocsival!
Tőlem mikor megkérdezte a rendőr, hogy történt, akkor mondtam hogy találja ki hogy volt majd én rábólintok. A röntgen után jött egy 2 oldalas papírral, felolvasta, majd ami nekem gyanúsnak tűnt azt kihúzattam vele.
Álló helyben, alapjáraton is ki-kihagyogatott a gyújtás, le-leálldogált a motor.
hát én a te sötét oldaladon vagyok
csak próbállak felkészíteni micsoda vezér cseleik vannak a sünöknek,velem eljátszottak sokat csak hogy vétlen létemre ami nem volt vitatható sok pénzt be fizettessenek!
elmentek egy motorkereskedésbe hogy a fotók alapján megállapítsák hány lóerős a motor és hány köbcenti?...ezen nagyon berágtam,de azért nem sikerült elvenniük a jogsim se
az én tapasztalatom a 3 balesetemmel nagyon rossz!
utcán csak kocsival!
és éjszakai is tudsz aludni ?
nekem nem volt olyan hosszú...aludtam ma 2-szer,voltak tesómék úgyhogy babáztam egyet....