Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyenem volt németben 2001-ben 525i automata
Lusta egy geci volt az a váltó amíg át nem tettem tiptroba
Menj csak Bálint...én is mehetnék, szabadnapos vagyok, de elugrom ma inkább a motor bontóba, nem ártana másik fék és kuplung munkahenger..ezeket még nem cseréltem le és nem vagyok velük megelégedve...(nem gyáriak vannak rajta)
szeva ANDRIS , én most is kimegyek nemsokára...
sajnos tudom, elég sokat tudok a kutyákrol

az a gáz hogy az apja 11 éves, született falka vezér, soha nem fogja átadni a vezérséget még ha bele döglik akkor se...

a fiatal pedig 3 éves erős nagyon, ugy érzi eljött az ő ideje, eddig kétszer tépte le az apja arcát mire szétszedtem őket..

szoval 22-es csapdája, a fiatal a nagy kedvencem, nagyon szeretem ezt a kutyát és ő is nagyon ragaszkodik hozzám, az öreg pedig a csajom mindene, akkor ki menjen a háztol ,? béke már nem lesz köztük sose...
Hétvégén edzés, jövő héten megint verseny...hiába, legalább lesz aki zárja a sort...
csak a bal térdemnek ne legyen baja
mikor menjek?
tudom.
és míg el nem rendezik maguk között a dolgokat ez így is fog menni...
szivesen tartok neked élő bemutatot, van itthon egy csomo kamionos 5 tonnás spanifer azzal felszijazlak magam mőgé és ergye az erdő.
...mert egy állat vagy, Bálint!
visszaírtam
a fajta nagyon békés, a probléma abban van hogy nálam nem egy kutya van , hanem egy falka, a falkában sorrend van, a fiuk és a lányok között is , és itt néha borul a békés papirforma...

természetesen a falka vezér én vagyok.
Ahogy elnézem Dani, azt most inkább kivinni érdemes...mindenki dobálja el a motorokat, nincs pénz otthon (sajnos)

Hallom képes voltál elhíresztelni hogy baleseted volt, csakhogy foglalkozzanak veled egy kicsit?
Kitartás, ebcsont beforr..

Gépet meg el ne kótyavetyéld!
Az ilyenek itt cirka 1 misiért mennek...motor hibásan kb 600.000....Csak sok minden kell a bizniszhez...pénz, fuvaros, stb
Na, akkor meg is van, miből leszek gazdag.
szép. nekünk 523 van a családban
3misiért mennek a piacon, hát nem annyi volt nem is ér annyit egy ilyen autó. csak mert bmw...
Motorokat mindenképpen!
küldtem mailt
akkor szemtelenül olcsó lehetett
...csak kíváncsi vagyok hogy érdemes lenne-e itt céget csinálni és behordani az autókat...
titkos
mennyibe volt?
...és ha ez is 2000-es évjárat...egyébként szép...majdnem én is rácsábultam, de nem fér el benne a család..
dízel,2004ből. rakat extrával. automata nélkül full. csak épp motor nincs még benne.