már máskor is buzizott az ember ott, szétszedett farönkös akadályokat meg hasonlok, ha legközelebb defektem lesz ott akkor összevágom sthillel a lesét az biztos, utána megkeresem és bemutatkozok neki had tudja hányas a kabát...
nem voltam heves, inkább valami vadász ármány volt a dologban...
röviden be volt téve a kis extrém nyomunkba két 4 méteres fa keresztbe, félre löktem őket, és 30 méteren belül defektes volt a hátulja, tutti hogy valami szöges fadarab volt berakva az avar alá...
kerestem de nem találtam meg, és még hárman jöttek utánam ők nem kaptak defektet, valoszinű a kerék félre rugta.
van ott kb 100 méterre a völgytöl egy etetett magasleses vadász hely.
lehet kivágom sthillel hogy értse a célzást a buzija...
Az UFO-nak íves nyakvédője/nyakvédő gallérja van. Szuper kényelmes, könnyű, nem zárja el a hűtőlevegőt, egyszerű felvenni, 95%-ban megteszi amit a kemény műanyagos nyakvédők, 14.000.-Ft körül. Szivacs az anyaga, de olyan kemény, mint a műanyag, nem zömül baleset esetén.
Igaz, hogy a felnézést szükségszerűen korlátozza, valamennyire, de enélkül nem megy a nyakvédelem.
Az alkar alsó részére tényleg kellene valami háztáji megoldás, mert ott mindig kap olyat az ember, amit kibír röhögés nélkül.
Jo én nem azért raktam fel hogy ilyet kell venni mert én sem veszek de csinálni 1 célnak megfelelőt tuti lehet mert azért enduroba is hordanak ilyeneket.
még azt akartam kérdezni, hogy a kartervédő rámegy a 400asról?
röviden be volt téve a kis extrém nyomunkba két 4 méteres fa keresztbe, félre löktem őket, és 30 méteren belül defektes volt a hátulja, tutti hogy valami szöges fadarab volt berakva az avar alá...
kerestem de nem találtam meg, és még hárman jöttek utánam ők nem kaptak defektet, valoszinű a kerék félre rugta.
van ott kb 100 méterre a völgytöl egy etetett magasleses vadász hely.
lehet kivágom sthillel hogy értse a célzást a buzija...
pedig megcsináltam a defektet is.
Az UFO-nak íves nyakvédője/nyakvédő gallérja van. Szuper kényelmes, könnyű, nem zárja el a hűtőlevegőt, egyszerű felvenni, 95%-ban megteszi amit a kemény műanyagos nyakvédők, 14.000.-Ft körül. Szivacs az anyaga, de olyan kemény, mint a műanyag, nem zömül baleset esetén.
Igaz, hogy a felnézést szükségszerűen korlátozza, valamennyire, de enélkül nem megy a nyakvédelem.
Az alkar alsó részére tényleg kellene valami háztáji megoldás, mert ott mindig kap olyat az ember, amit kibír röhögés nélkül.
Próbáljátok ki, a termék kitűnő