Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de édes
hey
szijjasztok meg jöttem vége a húsvétnak
ki más?
őőő csáknorisz.. aki már elszámolt végtelenig, háromszor is..
Jennyke?
na szevasz tavasz. kibányászod akkor majd azt a mocsok csavart?

még azt akartam kérdezni, hogy a kartervédő rámegy a 400asról?
nem-nem ő csáknorisz
ne mond meg tudom... ő Charlie Sheen...
ismerős?
már máskor is buzizott az ember ott, szétszedett farönkös akadályokat meg hasonlok, ha legközelebb defektem lesz ott akkor összevágom sthillel a lesét az biztos, utána megkeresem és bemutatkozok neki had tudja hányas a kabát...
nem voltam heves, inkább valami vadász ármány volt a dologban...

röviden be volt téve a kis extrém nyomunkba két 4 méteres fa keresztbe, félre löktem őket, és 30 méteren belül defektes volt a hátulja, tutti hogy valami szöges fadarab volt berakva az avar alá...

kerestem de nem találtam meg, és még hárman jöttek utánam ők nem kaptak defektet, valoszinű a kerék félre rugta.

van ott kb 100 méterre a völgytöl egy etetett magasleses vadász hely.

lehet kivágom sthillel hogy értse a célzást a buzija...
nagyon heves voltál.azért likadt ki a gumi
szintén zenész, mondjuk itt most is esik még, néha eláll, aztán folytatja.

pedig megcsináltam a defektet is.
nem mentünk motorozni mert kibaszottul esett az eső...most meg 8 ágra süt a nap....
harci nyak
Ha adhatok tanácsot, nyakvédő ügyben.

Az UFO-nak íves nyakvédője/nyakvédő gallérja van. Szuper kényelmes, könnyű, nem zárja el a hűtőlevegőt, egyszerű felvenni, 95%-ban megteszi amit a kemény műanyagos nyakvédők, 14.000.-Ft körül. Szivacs az anyaga, de olyan kemény, mint a műanyag, nem zömül baleset esetén.

Igaz, hogy a felnézést szükségszerűen korlátozza, valamennyire, de enélkül nem megy a nyakvédelem.

Az alkar alsó részére tényleg kellene valami háztáji megoldás, mert ott mindig kap olyat az ember, amit kibír röhögés nélkül.

Próbáljátok ki, a termék kitűnő
húúú,harci sebek
köszi Neked is!
Jo én nem azért raktam fel hogy ilyet kell venni mert én sem veszek de csinálni 1 célnak megfelelőt tuti lehet mert azért enduroba is hordanak ilyeneket.
hordasz hálós páncélt?..ez az a protektor ing?..attol meg lehet őrülni,mint egy fűző!
csok béby...boldog nyuszit.