Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

össze dobhatnánk egy pár ujjitást, lenne pár ötletem.
szép napot Mindenkinek itt is http://youtu.be/2YSee5tM540
jahh és még az is gáz enduroban a leatt brace-el hogy bekorlátozza a fel-le nézést, hiszen az a dolga, csakhogy enduroban jo lenne felnézni a feljároban ,meg a lefelében lenézni + arany árban van...

100 ezerböl kurva sok benyát lehet venni.
Ne is mond az nekem is zombi mindig
na jo, de hol legyen likacsos?

elöl a nyaknál ,vagy a sisak aljánál ahol lezárja az egészet?

szerintem elég lenne egy ives gumi a sisak elején az aljára, már nem lenne nyaksérülés..

a másik, ha a kibaszott hálos páncél alkarján elöl is lenne egy vékony műanyag védő, mert az alkarom is mindig szét van kaszabolva
Azért kéne 1 olyat csinálni ami likacsos.Azt sem zárom ki hogy abbol az orvosi műanyag nyakmerevitőből kis átalakitással nem lehetne 1 célnak megfelelőt csinálni
az a baj ezzel a kacattal hogy tapasztalatom szerint endurora alkalmatlan...

probáltam, meg azt a szivacsos kacatot is , anyyira lezárja a nyakat, hogy se alulrol se a sisak felöl nem tud szellőzni semmit, és döl a viz rolad egy szopos helyen.

motocrossra kiválo mert ott van menetszél dögivel.
Nálam még nem esik pedig 1 km választ el minket
én is gyerekezek,meg el van zsibbadva az egész kezem..pedig épp csak ráestem a kőre!
a héten meg csak jobb lesz nem lesz por,ja és esik rendesen Zé megázik.
Megyünk anyuékhoz.De 7közbe menni kéne 1et meg szombaton is
Nekem múlt héten egy apró tüskés bokor tépte le a fél nyakamról a bőrt. Azt hittem bepisálok,úgy égett!

nem mész motorozni te sem?
na mi indulunk egyet motorozni ..majd jövünk...szewasztok...

kiscsoportos hard......n.lacival...
na faszom ,megettem a reggelit erre eleredt a zápor.

mondjuk ahogy elnézem hamar el fog állni.
kéne ilyen ives gumis nyakvédőt tervezni a sisakra indák ,ágak ellen, mint ami a romaiaknak volt a sisakjukon
Sziasztok, akkor nekem mázlim volt előtted öt méterrel
hát szerencsére inda volt de majdnem leszedett a motorrról egy gyors sziklás lefelébe...és egy darabig húzott le a motorról mire szakadt ..már szűkült a kloákám, hogy mindjárt azon csúszok tovább 40 nel...
pont ugyan ilyen a nyakam,

zőldöl az erdő bassza meg..
Szép, rövid történet? Csak nem madzag?
pólómat ne nézzétek mert megyek motorozni mindjárt és ez ilyen aláöltözős powerparcing...tehát racing

kabala
tegnap rontották a részidőmet
csokolom a husvéti kacsodat

itt is esett, de lofasz, pont annyi hogy a port sem verte el..

na eszem egy kis sonkát sülve fött tojcival, sok zöldel.