Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ti nem szoktatok itt zenélni? na akkor majd én http://youtu.be/k9htTeskag8 rossz lányok gyertek elő a vackaitokból
az , jó örülök
KIVÁLO
mizu ? minden rendben?
SZIA ZSU
teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tokodon volt enduro eb és ott mentek iylen pöcsköszörűvel nem sok értelmét látom el lehet vele bohóckodni mint a pitbike al de rendesen motorzni nem lehet egy felnőtt embernek egy iylen kis motorral, és énis megtudom cáfolni azt hogy a nagyobb többet eszik egy 300 2t enduro enduro terepen nagyon kedvezően fogyaszt (cr125 höz viszonyítva) na az a benzin zabáló amúyg ez fordulatszám függő mert a cr is nagyon bír kajálni a gg nem pörgött nem is evett ennyitt volt h 178km et mentme és 3liter maradt ebbe volt szántóföld-hegymászás,patakkal kűzdés meg minden 9,5literes a tankja szerintem ez nagyon jó arány
aki beteg és sovány az repülővel jár..
Épp eleget buszoztam-metróztam-villamosoztam-vonatoztam már életemben ahhoz hogy pont tele legyen a faszom azzal hogy örökké valami gyökér által kitalált menetrendhez kelljen igazítanom az életemet
Sose voltam gazdag - és sanszos hogy nem is leszek (de nem is vágyom rá)
Erre ot a repülő.... Jol jegyezd meg,aki sovány,vagy szegény,vagy beteg!
Igen, csak annyi pénzből, amibe nekem az évi 60 óra "terep"motorozás kerül, aszfalton el lehetne túrázni vagy 10000 km-t, megnézni csomó szép helyet, bejárni jópár, számomra ismeretlen országot stb.
pedig mint a példád is mutatja az utca sokkal veszélyesebb.
A közeljövőben nem tervezek terepen motorozni, úgyhogy igazából tökmindegy...
Dani neked elég lesz az 50-es is, de légyszi engem ne akarj meggyőzni rola hogy rakéta sebességgel száguldanak felfelé és közben 2 litert esznek 100-on..
Láttam bizony
Dani láttál már sovány királyt?
Hát hogy is fogalmazzak...azóta hogy először találkoztunk, bizony nem vékonyabbak lettetek...
mik a jelek?