Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnyugodtam
azthittem már hogy alkoholista vagyok!de mivel kövér vagyok mint állat akkor ezek szerint nem
Az alkoholisták evés HELYETT (is) isznak...ti meg esztek is meg isztok is (a jelekből ítélve bőségesen), ráadásul nincs olyan szerencsés genetikai örökségetek se mint nekem
Danikám. Láttál már kövér alkoholistát? Ugye nem. Tehát akkor az alkohol energiát ad nem hájat. Ennyi!
Nem tudom, az 50-esek mennyit esznek, de az tuti hogy én a 125-össel - akármilyen állat módjára húztam is neki - nem tudtam 7 liternél többet megetetni - a 250-es meg alapjáraton prüntyögve eszik annyit.
Mert mennyivel hatékonyabb egy 60 lóerős szörnyeteggel kétarasz mélyen felásni és 30méteres körzetben széjjelszórni a talajt - közben ugyanúgy lépésben felvánszorogni (lehet, Te jobban tudsz motorozni, de láttam már ilyet nem egyet).
Oldalas Monster ,and Pálinka Bull.

original hungarian energi.
Rajtam nincs háj,csak izom!
tvnézőizom
És hogy nagy köbcenti nem hiszem hogy többet eszik.
Ezeket a szunyogokat üvegen kell használni hogy haladj egy picit!És olyankor ezek azért esznek faszán
Dani nézd már meg alig birnak felvánszorogni, hagyjál már..
Az lehet...de ha a kelleténél többet viszel be belőlük, akkor nem energiát, hanem hájat adnak...utána meg nem győzöd venni az egyre nagyobb benzintemetőket
Pedig az ad energiát nem a monster!
ha ilyen lassan kéne itt felporoszkálnom megunnám az életemet is.
Nem kő annyi szalonnát enni meg pálinkát vedelni...
Hogy örülne a100 kilómnak ez szörny!
Minek ide 300 ccm...
http://youtu.be/Zfcrm6PbWj4
jó ám
elmenni jo..
hát ez így van, már olyan is vót! na de mostmár hagyjatok elmenni, elkések pusz
10:15-re van időpontyom a doktornénihez
úgyhogy készülődöm
szerinted nem próbáltuk máá?
az jo ha szereted csinálni, mert amikor már azt is utálod az a vég...
köszi a vicc, hogy szeretem amit csinálok, és ha meg lennék rendesen fizetve, egy szavam se lenne na tsóközön
mond azt hogy nagyon rosszul vagy tegnap egész nap hánytál, semmit nem birsz enni...
neked is jo munkát...

najo csak vicceltem.
á ha jol fekszik