Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hiszem,

idehaza elég nehéz lenne anyi területet bekeriteni mint külföldön, arrol nem beszélve hogy én is észre veszem mivel motorozom terepen sokat, hogy évröl évre kevesebben motoroznak (terepen),főleg gazdasági okok miatt.
majd meglatjuk meg meddig lehet motorzgatni, remelem nem talalja ki valami fospisztoly hogy bekemenyitenek, de en mar egy ideje attol felek, hogy EU konform lesz a orszag ilyen teren is ....
tanitsd be neki hogy ugy folytatodik, hogy a felnőtt férfiak pedig motoroznak, és birkoznak... (persze hölgyekkel)
gyerekszáj mindig igazat mond..
morgen
reggelt
itt rohadt szar idő volt , eső , hideg ááááá itt az ősz
örülök , valami jót is hallok , de én is szejjjetlek ámm
a motorozással lett volna teljes a napom de arra már nem volt idő holnap is van nap....
végre jó napom van,minden tökéletes,jól esett mozogni egy kicsit,azokkal voltam akik szeretnek és én is őket
de te ilyen vagy , nem baj az
ááá,csak ma nem vagyok nóóómális
barátném , te veszted érzed ááááá

milyen igaz !
Én fel nem ülnék lóra! Elöl harap,hátul rúg,középen meg ráz!
sokkal jobb feketének lenni mint homokosnak....ha fekete vagy,azt nem kell közölni anyáddal
ezt ma olvastam
aaaszotok mán?
ez a mai edzés kemény volt...lehet holnap meg sem bírok majd mozdulni
kiprószáltam a western lovaglást,fáj a popóm mint állat de jó vóóót borjút lasszózni még nem tudok,majd gyakorlom sokat
Néha elcsodálkozom rajta,hogy milyen dumájuk van! Nálunk a lányom olyan,hogy még a kérdés végét el sem mondtad,de már kész van a válasz meg a kifogás!
én fiam is haláli volt ma,beszóltak neki hogy miért nem focizik inkább,erre aszondta hogy a kislányok kézilabdáznak,a kisfiúk fociznak,a férfiak birkóznak hát nem édes? de olyan aranyos volt,amilyen meggyőzően mondta
Persze hogy igaza van! Én csinyátam!