Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kergetek palikat (csak Józsikat, Gyulákat, Istvánokat.....stb. ) .... egyszerűen nagyon sok a dolgom (melók, edzés, háztartás vezetés....stb)

jó Neked, hogy sokat tudsz motorozni....mááár Én is úgy mennék.... idén még csak a Pannonia-ringig jutottam, és akkor is csak néző voltam (de azért jó volt )
szivemcsücske drágaságom, mindjárt nyári szünet ha gondolod elmehet hozzád pár hétre a kinder nyaralni...

még aznap felhivnál térdepelve könyörögve hogy bármit megadsz csak vigyem haza... 1 milliom van rá.
azért nem jársz ide mert folyton a palikat kergeted...

vagy ők téged.

én jol vagyok, mivel semmi dolgom, ezért folyton motorozok...
háj csikusz.
jó reggelt, kedves uram!
tényleg? imádni való kisördög a fiad....kár, hogy nem fogok Vele találkozni. Remélem jól fogják magukat itt érezni.....bár a kastély...hááááát.....azt a felújítás után lenne érdemesebb megnézni. Most az egész belváros felújítás alatt van, nagy a fennforgás.
tudom, hogy nem nagyon járok ide, de annyira kevés időm van....

hogy vagytok?

Jó reggelt Hölgyek,Urak
pont ma megy Alien nevü gyermekem oda hozzátok osztálykirándulni, persze kastély nézegetés, meg élményfürdő lesz a program.
jo reggelt szépséges vicky,régen láttalak..
jó reggelt fiatalok!
bikinyiben?
holnap mennem kell mosonszolnokra,Apa motoros cuccát viszem mert motorolni akar kint csak nincs mibe...egyik munkatársa most megy vissza,kiviszi nekijjje
szijja én mást nyírok
Tsókolom nénik Füvet jöhettek ide is nyírni,adok kaját piját,jó órabért
már az is jó , nekem az is pénzbe kerül a barnaság
csak Te pííízt is kaptál érte...én csak barnaságot,kicsit meg is pirult a hátam
én meg az összes hajat
lenyírtam ma az összes füvet
szevasz
Szevasztok
jaja
hali nemsokára meglesz az összes szarság a cr hez mehet majd amit megbeszéltünk?
hello leo