Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csokolom a drága kacsodat..
bölcs gondolatok a polcra :

1 . gáz, mindig gáz, minél szarabb dolgot látsz magad elött annál nagyobb gáz
a fék sosem segit fel-át-tovább, csak árt.

2 . mindig az legyen a fejedben, minden körülmények között hogy -mozgásban maradj. NE ÁLLJ MEG!

3. Az enduros legjobb barátja a lendület,
úgy is volt
árát nem is tudom pontosan ...
ami most változás az az injektor a 4T ktm enduron...majd tartósabban kell tesztelni ..kicsit filigránabb az érzés mint az enyémmel mennék...viszont hervadás az ereje...de működik ...
én megvárom az 500 ast...holnap már tesztelés megy sverepecben...
hello.

persze hogy befáradtam, dőlt rolam a viz.

ez egy ilyen bicigli.
Élménybeszámoló? Mik az észrevételek? Milyen a te vasadhoz képest ez a verseny 4T? Kíváncsiság, mennyiért vesztegetik?
Esőben csavard meg jól a busa fülét, akkor nem ázol meg
ja ha endurózás... ma teszteltem az új 2012 es 350 exc-f et
cbr-eztem

esőbe nem szabad tökölni gyorsan kell menni nem ázol meg nagyon nincs idő rá..és ami kicsi rádesik meg is szárad a nagy széltől
Mit csinálsz te a csizmákkal?
Bár már a mostani nekem is a 2. csizma, remélem ez többet ki fog bírni mint az előző.
én is szombaton esőbe sbr eztem a kopott gumimmal ...de szerencsére én nem áztam szét...csak korcsolyáztam kéccázzal...
én motorral voltam ma dolgozni,mocskosul eláztam,csöpög a ruhámból a víz,lesz vagy 3 nap mire kiszárad soha nem áztam még el ennyire
Mondasz valamit, kettesben/csapatban nyáron az elsőt kivéve sokan nyelik a port, na meg a légszűrő...
Köszi a bölcs gondolatot, s mennyire igaz! Csak a polcra el kéne némi infó
Nem fáradtál el, míg 7x levarázsoltad a fal közepéről/tetejéről/ ameddig jutottál a GasGas-t? Gondolom csinos kis feljáró lehet, ha csak 8.ra lett meg.
szewa ..legalább nincs por
Sziasztok!
Errefelé már annyi eső esik, hogy folyó lesz a jó kis katlanok helyén, de sártenger az tuti, megint nem lehet majd átmenni a szakadáson, tiszta agyag.
Köszönöm a választ, van benne igazság! ;-) Ja, G tipusú, 2003-as! ;-)
hát ja, esténként séta, napközben meg rombolják a kertet de ha van ismerős akinek kell..szóljatok nyugodtan
belga juhász szép kutya mindeg tetszett külsőre és mentalitásra is, csak kurva nagy mozgás igényü kutya ,sokat kell vele foglalkozni nekem meg arra már nincs időm... sajnos.

ezért nem lesz sose border collie-m, pedig őket is imádom..
én megyek minden este, vagy reggel mikor még nincs meleg...

tegnap csináltunk a kishegyen a kinderrel egy új falat, kb 8.-ik neki futásra megvolt...

ez a szép az enduroban, megtanit szerénységre és alázatra, mindig van nehezebb hely és extrémebb körülmény,

ahogy mondani szokták nálam hiresebb emberek : - a motorod tudja... még a ruhád és a sisakod is, viszont minden fejben dől el, szoval rakj rendet a polcokon...
belga juhik 4en vannak,3at ingyé el lehet vinni 3 ilyen világos barna,egy sötét,mind fiúcska
most akkor be kell melegednem hogy trendi legyek?

maradok a hölgyeknél.
inkább motorozni kéne ..mint melózni...most hétvégén totál meló volt...és nem motorkáztam... .annyira hiányzik mint az állat...

na mindegy majd bepótolom valamikor... ..lehet hétközbe .....