bugic-éknak meg jó szar idejük lett ....talán most mintha világosodna ...én is cbr rel voltam cseszkóba dolgozni pont hazaértem és már szakadt is az eső...
Napot! Én beígértem tegnap a családnak a gyereknapot (nagy pofával,hogy úgyis meleg meg por van),erre esik az eső,holnap meg lehetne menni motorozni! Minnyáá megőrülök!
néztem ezt a bolya kerülgetős tommot vezetéstechnikai tréning bigyo videot, és eszembe jutott hogy ezt a sok aszfalt huszárt egyszer be kéne terelni mondjuk a tise pályára adni alájuk egy terep motort és lehet tanulni motorozni meg kanyarodni..
többet tanulnának 1 ora alatt mint öt év bolya kerülgetéssel
villáskulcscsal próbálkoztam, aztán szereztem krovát és megnyílt 38 helyett 40est tettem fel, így már ráncigálom neki kettesben rendesen kerékre! de igazából egy 42-44 kéne, csak akkor megint ki kéne venni a láncból. Vagy előre kéne kisebb,de nem hiszem hogy létezik 13as lc4re.az a fékbetét amit említettél meg van még hátra? mert kezd vason lenni
és szlovákia
bugic-éknak meg jó szar idejük lett ....talán most mintha világosodna ...én is cbr rel voltam cseszkóba dolgozni pont hazaértem és már szakadt is az eső...
jajj de tudtam....
amúgy ha esik az eső addig.. van okj -s jedikiképzés ...tanfolyam
néztem ezt a bolya kerülgetős tommot vezetéstechnikai tréning bigyo videot, és eszembe jutott hogy ezt a sok aszfalt huszárt egyszer be kéne terelni mondjuk a tise pályára adni alájuk egy terep motort és lehet tanulni motorozni meg kanyarodni..
többet tanulnának 1 ora alatt mint öt év bolya kerülgetéssel
de legalább nincs meleg.
amii nem is lenne baj a hűvösbe jobb endurózni ...csak mondjuk ne essen mert azt az egyet rühellem de kibaszottul...
amúgy morgen evribodri
Mikor lesz az az éjszakai extrém endúró?
Benne vagyok, csak világításom nincs, így kéne egy éjjellátó