Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ti is?én is
az sem egy utolsó hátrány
és ezenkívül remekül szeretkezünk
Ti itt mind ügyesek vagytok nagyon de nagyon,sokszor csak lesek ha valaki segítséget kér,rögtön tudtok mindent
nem nem ...szerelek de ügyes leszek remélem
Te is indulsz gondolom...aztán ügyes legyééé ám
motorverseny(cross)
és szlovákia
hova mész versenyre?és milyenre?
csak hétvégén.....hétköznap meg bolondokháza van,van mikor le sem ülök 8-10 órán keresztül
na bepakoltunk...reggel indulhatok versenyre

bugic-éknak meg jó szar idejük lett ....talán most mintha világosodna ...én is cbr rel voltam cseszkóba dolgozni pont hazaértem és már szakadt is az eső...
Neked az a munkád,hogy egy fotelban fetrengsz? Jó munkahely,és még fizetnek is érte!
Halihó!dolgozom éppen de fél óra múlva mehetek haza.már nem tudok hogy feküdni a fotelban,ez megy 9 óta...elzsibbadtam már rendesen
Napot! Én beígértem tegnap a családnak a gyereknapot (nagy pofával,hogy úgyis meleg meg por van),erre esik az eső,holnap meg lehetne menni motorozni! Minnyáá megőrülök!
pedig most kezd tisztulni az idő
na oda a hétvége...mehetek versenyre ...agyvérzek....
jajj de tudtam....
lehet ...

amúgy ha esik az eső addig.. van okj -s jedikiképzés ...tanfolyam
http://www.sportmotor.hu/motor...

néztem ezt a bolya kerülgetős tommot vezetéstechnikai tréning bigyo videot, és eszembe jutott hogy ezt a sok aszfalt huszárt egyszer be kéne terelni mondjuk a tise pályára adni alájuk egy terep motort és lehet tanulni motorozni meg kanyarodni..

többet tanulnának 1 ora alatt mint öt év bolya kerülgetéssel
itt már esik...

de legalább nincs meleg.
itt is ...
amii nem is lenne baj a hűvösbe jobb endurózni ...csak mondjuk ne essen mert azt az egyet rühellem de kibaszottul...

amúgy morgen evribodri
jo reggelt, megjött az ősz..
villáskulcscsal próbálkoztam, aztán szereztem krovát és megnyílt 38 helyett 40est tettem fel, így már ráncigálom neki kettesben rendesen kerékre! de igazából egy 42-44 kéne, csak akkor megint ki kéne venni a láncból. Vagy előre kéne kisebb,de nem hiszem hogy létezik 13as lc4re.az a fékbetét amit említettél meg van még hátra? mert kezd vason lenni
jaaa vágom
Az a jó minden nap! Kell is a testmozgás!
Mikor lesz az az éjszakai extrém endúró?
Benne vagyok, csak világításom nincs, így kéne egy éjjellátó
Viharmentes estét!