egy baja van az orionnak méghozzá az , hogy rövid...de dt sek nem rohangálnak benne sisakba se
amúgy tegnap olyan párás trópusi levegő volt benne ill. nem is volt levegő, hogy majd megfulladtunk benne...és ilyenkor a sziklák is vizesek és szar rajtuk ugrálni mert kibaszottul csúsznak ...
de mindezt leszámítva jó...
ne szegecselgessél .....ez az első féktárcsád ....ne kelljen temetőbe járkálni hozzád...
nem baj az ha mozog amúgy ...ez amit pl. bugic árul nem is jó neked mert ez csak nagy tárcsa ..ez oda jó ahol a féknyereg úszóágyazású....neked viszont nem úszó a nyerged......oda úszó tárcsa kell...ezért mozog a sok szegecs...
VB-seket láttam egészen közelről anno a KTM-Fesztiválon, engem inkább a verseny érdekelt volna, de abból lófaszt nem látni, mert nem engednek fel a hegyre, csak gyalog
mondjuk ha a kezet rázhatsz/rázhattál volna a Blazusiakkal vagy más enduro VB-ssel akkor lehet te sem a csalódásról beszélnél... nem mellékesen abban a szállóban laknék pár napot ahol ők... ezért is szar... meg nem köszönhetek neki oda,hogy "how are you Taddy?"
nem tetszik és kész...új designos a szép, ezért sanálom eladni én is az exc-t,de a 04es meg most totál új,meg azért nem adnak annyit amennyit nekem ér,ezért próbálom kecsegtetőbb árral csalogatni a 10esre az embereket...majd lesz még nekem új designos nagyobb KTM-em!
Nekem-nekünk kurva nagy csalódás volt az Erzberg...zorán barátom szerint össze sem hasonlítható a RBR-al, ott _tényleg_ szempont hogy jól érezd magad mint néző, itt meg csak az volt a fontos hogy fizesd ki a belépőt, onnantól nagyjából le voltál szarva
Bálint te mennyiért is adtad el a 300as exc-t? ha szabad kérdezni?rendszámos volt? jajj tegnap ez a 250es nagyon megfogott... mocskos jó volt vele menni!
ezért kell Gopro-t venni az csak 230dollár
egyébként drgonzo segített Mike Sigetynek,hogy indulhasson az Erzbergen,ha már a tengeren túlon bizonyított,akkor itt is megmutathatja mennyire képes a osztrák versenyen
KTM-mel fog menni, azt tudom
lenne lehetőségem is menni velük,csak mégsem megyek el,amit kurvára meg fogok bánni...
azota a srác sajnos rommá törte, betalált vele frontálisan egy autot.
amúgy tegnap olyan párás trópusi levegő volt benne ill. nem is volt levegő, hogy majd megfulladtunk benne...és ilyenkor a sziklák is vizesek és szar rajtuk ugrálni mert kibaszottul csúsznak ...
de mindezt leszámítva jó...
láttam elvágtak benne pár fát...
nem baj az ha mozog amúgy ...ez amit pl. bugic árul nem is jó neked mert ez csak nagy tárcsa ..ez oda jó ahol a féknyereg úszóágyazású....neked viszont nem úszó a nyerged......oda úszó tárcsa kell...ezért mozog a sok szegecs...
júli 16-20!
egyébként drgonzo segített Mike Sigetynek,hogy indulhasson az Erzbergen,ha már a tengeren túlon bizonyított,akkor itt is megmutathatja mennyire képes a osztrák versenyen
KTM-mel fog menni, azt tudom
lenne lehetőségem is menni velük,csak mégsem megyek el,amit kurvára meg fogok bánni...
inkább benzinre ,meg gumira költöm azt a pénzt.
ennek a kamerának igen jo képe van, és csuklorol vezérled, egy ora szerü cuccrol, nagy találmány.