Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel a dumával kábított engem is. aztán mikor ott volt élőben kurva csendbe volt csak pislogott mint valami kis szűzlány. nem sokat falatoztam a nagy igéreteiből.mondjuk pont jól jött volna ha segít valaki mert egy kibaszott fillérem se maradt miután megtéptek az odaúton a román fakabátok. zsír viszont jókat evett biztos. én speciál 3 napig éheztem. promised land fiam az vagy. egy gecinagy kamugép.

bálint. jótanács ,ha kimégy vele. azért legyen nálad a nevezési pénz meg kajapénz is bőven. feri kerülgetni fog mint valami leprás kutyát.
megy a hahó öcsi ... voltam vele katona
akinek van extrém sport csatornája azonnal nézze.. spanyol endurozás...
vót egy kis dolgom..míg ti itt zsíroztatok
bár nekem is jól jött volna egy kis zsír vazelin formájában az éjjel
amúgy laptop megy éjjel nappal az ágy mellett és néha beledobtam életjelet csak annyira bezsírozodott a szemetek hogy nem láttátok...
NA,én most fejezem be,me az asszonynak is aszondom,ki kéne menni megetetni az állatokat,de szerintem az udvar tiszta zsír Mé a jég helyett is ezt mondom Bár még a csapból is az folyik
Nekem,van kint hagytuk a napon a nyáron azt kicsit összement Kiszítta a nap belűle a zsííírt
Bár az lenneék Azé fasza zsír képeket a menetről nyomjatok majd
Ámen! Csalódást okoztál nekünk de szerintem csak zsír ömlött a bizgentyűzetedbe az este
morgen béláim az Úrban !

mi a zsír ?
kicsit érthetetlenül fogalmaztam,szal alényeg h husqi felnit csak husqivl tudsz befűzni,

szal a gasgasba lehet jó a ktm ismeg más is,meg az rmx ba is jó a ktm,csak husqinak különbözik
remélem érthetőbb,de am meg itt nincs is senkinek husqija... mert ez egy gg fórum
Csika, még a végén kiderül, valami nagy photoshop majszter is vagy
Én ilyet nem néztem, akkor megúsztam
talán KTM ben volt a felni, amibe befűztem az RMX agyat, ezek szerint az kompatibilis
Mennek ezek,nem szaroznak
Neki így nem csúszik eléggé.

Zsírozza a gumikat és a fékeket is. mert aki fékez, az fél.
nézni kell azt is hogy a küllők helyének kialakítása melyik irányba dől,mert a husqvarnák felnijén is másfelé dől,szal nem tudod gasgas vagy ktm küllővel összefűzni,csak husqival
Megmutatja,ecsém csak azé is megmutatja,hogy a 0 fok körül még nem olvad a zsíííír Íratok má Norbival egy enduurrróóóós zsírégető diétás programot,személyre szabottat.Menni kell motorolniiiiiiii,égjen a zsííííííííííííír
zsirferi igaza van dewid knight-nak... szerintem is hűlyeség elindulni kocsival egy hajtásért.. utak katasztrofák...

joindulatbol mondom, menj inkább a környékbe ahoz nem kell autozni...

tudom.tudom van saját korházad kűlön szobával plazma tv-vel, félmeztelen ápolonőkel, meg minden..(bár 68 éves Teri néni félmeztelenül..na az elég perverz,.. ) és megy onnan a 21 colos laptopod is , gordon ramsey főz rád és tök jol ellenél....
de vedd figyelembe a mi szükös anyagi helyzetünket drága az üzemanyag, hogy látogatni menjünk, a magyar narancsnak is felment az ára... szoval kérlek maradj a picsádon... jobb lesz igy...
kemény vagy mit a zsir amit kivettem a fagyóból..zsir

arra
Ok, te vagy a sofőr!
Áááá,jégtörővel megy,és húz egy kétéltűt maga után aminek az alja megvan zsírozva
megyek.
szerintem helikopogoval megy
Gondolt át, M31 en tömegbaleset, akkor a főút se lehet jobb, ha az autópályát nem sózták fel

Én biztos megyek csapatani, mert eső nem esik, szöges fent,
a helyedben tuti nem kockáztatnék autóval, mert én béna sofőr vagyok de a döntés a tied
én nagy elvakult idióta vok...
de tudom hogy van olyan mikor fel kell adni...a redzsin is bebizonyitottam..fel tudom adni de csak ha már a józan ész kerekedik felül.. pl egy jeges úton menni..130km az már az a feladom kategória