Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne túlozzunk kérem. jártunk a kispolákosban is (többek közt) de nem sokat időztünk mert kb 4 perc alatt le lett nyomva. megállapítottuk mi is ,hogy sokat javult. pl eltűnt belőle az elejéből az átemelős fa. lényegében elég csíra lett de le van szarva, amit még megállapítottam: pl a pisztolyost se ,meg még sok másikat nem járjátok. nehéz? kénytelen voltam kitakarítani a fákat belőle amiket beledöntögettek ,hogy újra járható legyen. aztán szépen sorba megeszegettük őket. aztán a six days csapat motortemetős parabolánál se látnám a nyomokat.....csak a lefelében de ott is mellette. sirokiról és társairól ne is bezéljünk. rég benőtte a málna.
Köszi
Gecsa....
Gyere mar inkabb hozzank megint..
Ne a raklapokon meg gumikon kinlodj..
Sztem ez nem olyan lesz mint istenmezejem....ahogy hallottam csak epitett resz lesz...olyan mint a paradi tavaly...
na hály..
ezt imádom az 570.. ennek kb mindegy hjogy mi hogy mukk.. ha nem épp 2 fokozattal arrébb van..ez megy..de nem is akará hogy
hát ma is brillírozott nagyot..imádom..
ma egy nagyon különleges talajt fogtunk ki...irdatlan jó küzdős nap volt hard hard dély.. lehetne..

csani gabi...
bakkker kispolákos patak.. soha nem volt még ilyen jó... küdős.. de hogy a kispolszksi szuikláknál.. pikk pakk fel lehet menni.. nem qÚrlya szét gépet mert az a kis 40cm magas hegyes szikla ..az nix az út közepén a nagyszikláknál.. az konkrétan..über..
de az egész az..az elejétől a végéig..
aztán faterpatak...
hosi odarakott egy sziklát a fához...és egyből beugratta..
nekem is ment ..nem oly szépen.. nem is elsőre.. de ment.. aztán zsirnak is...
brutál volt..
még vissazfelébejátszottam a döglött tehenes patakot.. na akkor ha addig valaki nem is lakott volna jó..de mindenki jóllakott valahol.. volt aki sokszor is..szóval ha valakinek nem lett volna elé..a döglött tehenes patakban.. na ot volt a full jóllakás volt..
neg setét ..mert este hatra ért oda megint a vihar ...
Hát az Erzbergen,nem tudom milyen váltó áttételt tettek be neki,de hogy nem szériával ment az tuti.Az elején,amikor még páran együtt voltak,a gyors,hosszú egyenesekben sokkal gyorsabb volt a többieknél,pedig azok sem akárkik voltak.Nagyon nagy volt a sebesség különbség,akkora ami nem adódhatott kizárólag a motoros tudásból.
Konkrétan fingom nincs, mondjuk ennyi infóból nem is nagyon lehet...
Ha műszakilag minden patent és megfelelően ejted vissza a fordulatot váltásnál, akkor csak az olaj tipp marad.
A Johny Walker Xc váltóval megy, 12-48-al és nem látom hogy elveszne a dinamika.
ide még én is elcuccolok,talán az első motorozás lesz az éven...

Örülök,hogy bejött a rövidebb áttétel. Extrémbe csak nyertél vele. Mert általában amit nyerünk egyik helyen ,,,elveszítjük a másikon. A 300xc -t mikor megrövidítették arra panaszkodtak a srácok,,,hogy elveszítette a dinamikáját....De ez egy másik motor,és az áttétel is lehet más.
Szarazba fasza igy menni..amekkora gazt huzol akkorat megy...legalabb is az enyem.Vizesbe lehet megszopat....de vizesbe is a legjobb a kövér gáz
Enyémen is az van,13-51 az 1es tényleg triál fokozat vele.
Uj tema.
Fogaskerek..13/50 et hasznaltam de mintha a cumis helyeken megmeg fingatott es a kuplungot nagyon kellett gyilkolni.
Felraktam egy 51 est es..hat baromi sokat valtozott.Az 1 fokozat most tenyleg csak forgatoba vagy cumis helyeken kivalo,talan tul paraszt is.
2 fokozatba nagyot maszik,pont jo lett,megvan a nyomatek,es a fordulatot ha vissza is ejted akkor siman kuplungal fel lehet jatszani fele.
A 3 fokozta igy a nagyon meredek nagy fordulatu gyors feljaroknal igazi csemege.
igaz a vegsebesseg lofasz se lett,de nekem nem is arra kell..a lenyeg,hoy nem erolkodik a motor anyit,viszont sokkal agreszivebb es tobszor kell valtani...
Motul transoil 10w40 használok.
Motul transoil 10w40 használok.
Szinte mindíg kuplungolok mester...
A váltót meg nem ütöm rúgom...
Ja és a gázt el szoktam venni
egybő kiugrott a bozótbó a titokjancsi
há mesélj mi vót..mert itthon vÓtá de okosan senkit nem kerestél...
meséd mi volt a hajtással.. majd estére én is mesélek..
nem tudom hol találsz majd sarat. vasárnap sok helyen már porzott. mélyen száraz a talaj a felszíni 2 centi volt nedvesnek éppen nevezhető. ha jött is rá némi eső hamar elszívja. jó talaj az lesz de sár nem hinném.
nekem a motul ésterszint gearbox volt egy ócska fos. télacinak is az törte a váltóit sorban az sx en. mondjuk ő nem kultiválja a kuplungot . nekem határozottan fosul vette a fokozatokat ,az pedig egy nem olcsó váltóólaj. viszont az igol bv2 racing az egyik legjobb , fémdobozos régi generácios olaj. box extrem is jo az ippontól. stbstb... 2 t ről beszélek.
kuplung nélkül.. kicsit erőszakos vagy de azért a gázt csak vissza veszed ha váltasz ..vagy azt sem

ha sokat csinálja igy az ember..mármint hogy üti veri rugja azt a váltót.. akkor nem hogy nehezen fogja venni a fokozatot. hanem majd .. kis is fogja..dobni

amúgy az titi.. bvannak az elméletilegpapíron azonios kategóriályú olajok..szabvány szerint azuonos minőség tuidás kategőria minden..de azt mikor belerakod a gépbe.. hopsz..csak nem olyan lesz mint a másik olaj volt..
aszóval..
nekem a repsol 10w-50 az a bergbe (a 2005 fc 450ben) okozgatott váltó kapcsolódási hibát.. párszor..kipattintotta az épp bele piszkált fokozatot (2 ben mikor terepen olyan kicsit nem olyan pontosan kapcsoltam..csak ritkán de előferdült azért jó párszot)aztán jött a reklám miatt kisipolandó.. akár motorex.. honda racing gn4..minerva 10w-60 vagy ami azóta is van... elf 4xt..azokkal meg ..hoppá..sosem fordult elő ilyen!

de pl sx 520 ktmben mindég 10w-50 repsol részing volt..annak nem volt baja vele..
ilyne gear box olajokról sok panasz jött már ..még ha jól emlékeszem annó szalajtósnak is..

szalajtós.. hol jár6t ő már...
az örök boldogság zöld öszterejh mezein sétál.. virág szirom illatú életével..mikor rá gondolok..irígység tölti el sHÍwem ..be jó is egyeseknek...
sok séta friss levegő.. én meg készülhetek.. mert jön pár igazai idióta.. mikor már eleve sár volt.. és két napja csak veri az eső ezt a zarándot....szóval mehetek nemsoká ..mert jönnek ezek pöstiből motorozni mintha muszály wÓna .
Az meg micsoda?
Avval is és nélküle is...
lehet.. be kén húzni azt a qÚplungot
Ez közelebb van mint Rétság......
Szevasz,az mitől lehet hogy teligázas max. Fordulatról nehezebben veszi a következő fokozatot?
Amúgy meg tökéletes könnyen kapcsolható
Még legalább 10× lécci

Amúgy meg kellene összeállítani egy Zé Ari értelmező szótárt mert én pl teljesen félre értettem ezt is...
Szóval bocsánatot kívánok!