attól mert a vásárló nem olvassa el a rendelésnel elfogadja... innentől meg ugrálhat napestig
mindenki azt hiszi, azért mert ő fizet ugathat is.... hát nem....
mert annyira nincs rá szükségük
és olyan minimálisak a bírságok is
Érdekes, hogy erre a szegmensre még nem repültek rá fiatal jogászok, ha egy két webshopot leszopatnának jogilag mint paraszt a bervát, komolyabban vennék a dolgukat.
Ráírok az ügyfélszolgálatukra (mert telefonon nem voltak egyáltalán elérhetőek) Tört magyarságú írással visszaüzentek, hogy majd utánna néznek. Akkor megnyugodtam, hogy tudnak róla
Aztán eltelik még egy hét megint semmi hír
Na mondom szarok rá majd nézek máshonnan egy ugyanolyat, mert vészesen közeledett a gyerek szülinapja. Találtam egy magyarországi gazdaboltban 100 ért egy ugyanolyan de csumpibb verziót. 2 nap múlva megvolt. Gyerek megkapta a szülinapjára volt nagy öröm
Jön egy telefon. Egy futár hív fel, hogy hozna nekem csomagot
Kérdezem meg tudod mondani mi van benne, mert nem emléxem, hogy a héten rendeltem volna valamit.
Aszondja egy qrva nagy doboz, valami kisautó lehet benne
Akkor azt mond meg mi a fasznak van kint tényleg és lehet belőle rendelni, ha nem tudnak belőlle adni egy darabot sem?
Miért jó egy eladónak, ha napi 20-30 vásárlóval, heti 200-al kell levelezgetniük, hogy sajnos elfogyott, meg utalgatni visszafelé a pénzüket? Nem logikus lenne a készlethiányos termékeiket törölni a megrendelhető státuszból?
még az ügyvédeknél is vannak szintek ezekben a folyamatokban
nem olvasok semmi ilyen dolgot mert egyrészt halandó ember úgysem érti másrészt meg tökmindegy hogy mit ír le olyan ravaszul van minden megfogalmazva hogy az csak annak jó aki csinálta
de
és a lényeg ez
ha 1 nap az elérhetőség akkor legyen 1 nap ha 3 akkor 3 ha 14 akkor 14
senki sem kívánja azt hogy egy boltban minden kacat raktáron legyen, csak azért ne kelljen 2 hétig a futárt figyelni mert ugye a feladásról sem volt értesítés csak 2x jött értesítés hogy meg van rendelve a cucc.....