Szombati készenlétis volt, úgy volt, hogy kezdjük a fájert (aakor még nem volt divat a póker nálunk) mikor mennie kellett.
(neki 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek az autó meg leamortizálódott)Kirepülsz te pajtás a ragasztott szélvédőn is az nem betonfal hidd el.
Én az előző hozzászólásomban sem azt mondom, hogy nem kell az öv annyit mondtam használata vagy eső vagy sár. Ha Kirepülsz és nincs szerencséd és a mezővédő erdősáv 50 éves nyarasát fejjel veszed le akkor nem kell a mentőautó
1000 baleset 1000 féle képen történik. Egyszer így lenne a jobb egyszer meg amúgy. A törésteszteket 50 km/h nál végzik. Jó esetben külterületen nagyobb a sebesség plusz ha a szembejövőt vered telibe annak is hozzáadódik akkor, öv meg légzsák ide vagy oda kaputó
Jelen pillanatban ez az érv szól legerősebben az öv bekapcsolása mellett.
(bár aki már csinált ilyet még nem panaszkodott
)
Csak a gond és nyűg van vele.
Állandó törödést igényel. Én az ablaktól az ajtókig a kerítésig mindent lecseréltem műanyagra
Tegnap pont láttam a mellettem 3-al odéb lakót. Az egész család a fa kerítést föstögette
Lehúztam a kocsin az ablakot amikor melléjük értem, jó munkát kívántam nekik
majd széles vigyorral mentünk tovább a családdal a Mátrába
Nem cél a tartósság
itt az újraeladhatóság számít
Akkor forog a pénz
Örök élet meg egy nap
Arról ugyan nem kélszült sohasem statisztika, de sokan azért haltak bele a balesetbe, mert a biztonsági öv helybenmarasztalta a polgárt
Sokan úgy élték túl, hogy kirepültek a gecibe a szélvédőn és karist nélkül vigyorogva mesélték délután a haveroknak a történetet egy füstös kocsmában. Ha csak abból indulunk ki, hogy valaki bevágódik egy fába 80-100-as tempóval a biztonsági öv helybenmarasztalja a szervei leszakadnak a helyükről biztos exitál ez tény.
Ha nincs öv kirepül a szélvédőn és van akkora mázlija, hogy a fa mellett elrepül a mező irányába amit előtte való nap szántott meg a paraszt az mtz 82-el akkor fent áll az előző példa
Nem maradt több ember összehasonlítatlanul életben becsatolt övvel, mert ez nem egy egzakt szám amit mérni lehet.