.
.
(állítólag, ott ez a szokás
) Tehát, ha esetleg a helyszín megfelel, az uraknak, akkor én egy szombati napra gondoltam, esetleg ottalvással. Bár yugóban éjszakára nem hagynám, nyílt utcán a mocimat, ezért vagy zárt/őrzött parkolós szállás maradhat, vagy szép városunkban Szegeden, is meg lehet aludni.
. Angliában többször voltam bogár Volkswagen találkozón és elmondhatom hogy akkora fesztivált még sehol nem láttam, mint az angoloknál. Gondolom hogy a motoros ünnepeknek is megadják a módját. Szóval ha kimentek, nem fogtok unatkozni. Általában a cégek is kipakolnak ilyenkor, lehet költekezni rendesen. Én viszont ma hazamegyek, reggel pedig átveszem a motort Bódis Sanyibától a kipuffal felszerelve. Majd teszek fel képet.
mert bűnőző vagyok. A rendőrségtől kapott levél szerint 50 helyett 85-tel száguldoztam lakott területen...(nem emlékszem hogy valaha ennyire lelassitottam volna Oroszlón, de mindegy...) Szal ez drága lesz szerintetek?
Bocsi, hogy még mindig a témát csámcsogom, de bénaságom kitartásomnál is nagyobb
Szóval minden OK, csak a levegő járatot elzáró flepnivel nem boldogulok. Azt látom, hogy a ház kétrészből van, és ez közé szerelték, de nem akartam erőltetni a széthúzást.
Van más módja a flepni kiszerelésének?
Köszi.