(jofej az oldalbordad, le a kalappal!
(ő is olvassa ám rendszeresen a fórumot - tehát óvatosan az elszólásokkal )
! (nem keveset röhögtünk a beköszönésed utáni mondatodon
)
)...
)
, motorozasi tudasodat es tapasztalatodat), akkor azt hinnem valami kis hulyegyereken kifogott az ero
- ehelyett a fékezés pillanatában - mivel a betoncsiknak túlságosan a szélén mentem - balra a fűre kitört a motor eleje, egy villanás alatt landoltam a jobb vállamon, majd néhány méter csúszás után megfogott a kapu becsukott szárnya, majd néhány tizedmásodperccel később érkezett utánam a moci és a lábaimat használva lökhárítóként szintén megállt a kapunál... Aztán jött a vergődés, mire kibírtam rángatni a motor alá szorult lábamat addigra a szüleim ott zokogtak felettem. A feleségem már nézegette a motort
Szerencsére nem történt sem velem sem a mocival komolyabb baj, én megúsztam (a jónagy nyekkenés mellett) egy váll és lábfej zúzódással + náhány pici horzsolás, a moci: jobb lábtartó és hátsófék pedál, első fékolajtartály, tükörtartó kengyel, kis tankhorpadás a bal térdemtől, és kicsit a kormány is elhajolt, plusz kis csúszásnyomok a tükrön, kormányvégen, fékkaron... (azt kell mondjam, a rossocromo "bukógomba" jocskán megkereste az árát, mert sem az elemek, sem a blokk nem sérült!
- és persze nem vagánykodom - ha nem muszály
)
Tulajdonképpen arra számítottam, hogy sikerül úgy kipihenni magam, hogy másik motorral ki tudok ma menni, (ugye fiatal egészséges szervezetnek ennyi elég
) de reggel kiderült, hogy nem ma, hanem sztem egy-két hétig ki kell hagynon a motorozást... (a vállam odavan)
- mióta kiderült ez a "kis" összefonódás, bíztam benne, hogy egyszer összefutunk valahol...
:) :) - és valóban jó lenne egyszer egy naaaagy közös gurulás - bár ha az újonnan kinézett fekete csepptankos rötyögővel jössz, akkor le kell majd húzni a powercommanderes-kiherélt CB-kről egy-két gyertyapipát :) (persze ez csak poén... szép kis vas a jövevény
... bár én nem vennék ilyet ... na jó ez is csak vicc volt... (vagy mégsem ?
)
( jó tudom... km futás... meg ilyenek... - szóval köszi! )
(na ez viszont nem vicc
)
a nagy buktát nem egyedül hoztam össze
egy sráccal versenyeztünk neki kifogyott a benzin a motorból én meg hátulról kb 140-nel bele
7 borda 12 helyen és egy légmell
két hónapra az orvos tilalma ellenére mentem és egy kulcscsont