) eszméletlen jó lett a rugózás, össze sem hasonlítható az eredetivel...
Fotóról néztem jó párat, aztán a Velenci tó mellett jártam épp, arra árulta az övét az egyik srác. Képről, olyan kis játékmotornak tűnt, kis vékony kipufogóval... Na aztán dobtam egy hátast, amikor megláttam a kályhacsövet és hozzá arányaiban nagy motort!
Egyből beugortt a "kell ez nekem?" rögeszme...
Na akkor átéreztem a lóerőket az előző 12-höz képest... Most már a 125-ösön bénzánék, annyira megszoktam a kis ügyes CB500at!
. Köszönöm a segíséget előre is....
De attól lehet hogy van közös ismerősünk... Van ott sok ismerősöm de udvarhelyen voltam kilencedikes koromtol kezdödően igy elhalványodtak a baráti körök mert ritkán jártam haza...
. Lesz még sok alkalom... A persze mindig a család az első ebben nekem még nincs részem és még egy darabig nem is tervezgetek
. Számithattok a segítségemre eggyértelmüen addig is jó szerencsét... és vigyázzatok magatokra.
Az hátulra! előre 120-110/70-80 nem tom milyen még.
) de sajnos most anyagilag nem tom támogatni a mocim de remélem kb 2 hét mulva lesz rá mani aztán go-go!
Főleg ha lenne egy ilyen tapasztalt helyi vezetőnk! Részemről sajna már nem fér bele a nyárba, a szabadságok is elfogyadoztak
De jövő szezonra is kell hagyni valamit...
Örömmel olvasom a beszámolókat irjatok még bátran!
Más le kell cserélnem a kormányt!Nem tudtok valami olcso jó kis kormányt?Esetleg a pazzazi kormányok jók lehetnek bele meg ugy egyébként?Elöre is köszi a válaszokat.