Én is próbálom rávenni az NSR-re, de nem sok sikerrel. Majd lesz valahogy.
.
a fiamnak be lett ígérve, egy Simson enduró, (mást nem akar) ki is néztünk egyet, de addig tököltünk eladták 135000ft-ért. Olyan kédésem lenne hozzád, vagy máshoz is aki esetleg ezt olvassa, nem tudtok egy jó állagú endurót?
Az tény, hogy a Honda néhol igényesebbb műszaki megoldásokat alkalmaz, de ez nem megy a megbízhatóság rovására. Egyszerűen csak a Honda egyes részleteit csak joban szereti látni a szemünk. Ár érték arányban mindenképp a Suzuki a nyerő, elég csak megnézni az eladási statisztikákat. Biztos vagyok benne, hogy a GSX-ed is km-ek 10ezreit fogja megtenni, a kötelező szervizek elvégzése mellett.
)
Azért sem szeretem a böszméket, mert a városi fordulékonyság, (parkolhatóság!) azért fontos a mindennapokban szerintem... A motor csak a dugózás ellenszere a csudába is!
Ez az ördög maga!
Laci a Te géped is brutál ám!
. Este aztán saját szememmel is láthattam a gyönyörű X4-es Hondát, sőt még ki is próbáltam egy kicsi körre az utcánkban a 140lóerős gépállatot
.
.
.
Szombaton elindultam egy rövid motorozásra. Miskolc ellenkező szélén lévő kútnál megtankolás után ellenőriztem a keréknyomást és azt fedeztem fel, hogy van egy kis szög a hátsó kerékben. Nem akartam kihúzni nehogy leeresszen, inkább azt választottam, hogy hazagurulok óvatosan, mert a gumi egyik szélén volt inkább (vmi kanyarban szedtem fel valszeg). Otthon kihúzva láttam meg, hogy egy egész kis szög és úgy tűnik nem szúrta át a gumit. Kérdésem, hogy ha nem ereszt akkor használhatom-e úgy a gumit mintha semmi nem lett volna vele (szerintem igen), ha viszont nem, akkor kell-e vele vmit kezdeni. Mivel még nem volt motorral defektem (zöldfülű mocis...) hogyan lehet, ill. kell a motorgumi defektet javítani. Ugyanúgy jó egy autókhoz hasonló javítás, vagy kell egy "spéci" szerelő aki megcsinálja?
Üdv, Darkmind
UI: szép időnk van ma... nem is volt kedvem elázni, alternatív közlekedési módot választottam.