Balázs dícsérő szavai után még lehet, hogy én is nézegetem majd a GSX-eket?
Mikor lesz a Kékes túra Laci?
A 125-ösöm annó csont gázon (utassal) 50-60-al bírt szottyogni. Most a CB-vel kipróbáltam, 3500 körül már 6-dikba tudtam tenni és még gyorsult (itt mondjuk egyedül)!
(visszatérve a gyengusz kezdőmotor témára :))
Használjátok ki a jó motoros időt, hogy nincs kánikula! Ez számomra kincs, utálom a kánikulát...
Mondta hogy nagyon király gépet vettél én meg emlegettem mellé hogy néztem 1200-ast azt mondta ha tehette volna az lett volna de már nem kapott újat!
! Végsebessége ugyan az mint az 1400-asé
A Váza és mindene ugyan az mint a 750-é csak a blokk más!
! Nos ha jó gumit akarsz és sokat szeretnél vele menni akkor METZELER Roadtec Z6!
mint láttátok nekem is van!
Még egyszer sok sikert hozzá, remélem, most már tényleg találkozunk
,
Te hogy, hogy Suzukira ültél? Ne hogy félre érts a Hondával egyen értékűnek tartom.
A csabai motoros társamnak van egy 1200-es Banditja, az igen tetszik.
Elég jó idő lett tegnap délutánra, gondoltam, hogy nem fog otthon szomorkodni a suzi
Anno nekem is birkóznom kellett a CB500-al a kanyarodáshoz (GN125 után) Ma már csak nevetek rajta, észre sem veszem ha bedőlünk a kanyarba a kis CB-vel... Persze vagy 30 kg -val kevesebb mint a GSX az tény. Ültem már Hornet-en is, azt is meg kellett szokni, pedig nem sokkal nagyobb. Pár száz km. és úgy hozzászoksz, mintha ezen ültél volna mindig!
de ha az üzemanyag tank alatt lenne az a kis idom, messziről egyből rávágnám hogy az egy CB
Sok baleset mentes kilométert...
.
A hét végén motorostalálkozó lesz Gyomaendrődön! Esetleg valaki készül oda, vagy érdekelne valakit mert akkor, én társulnék.
http://www.iranymagyarorszag.h...'s_b
ikers_party-motorostalalkozo_es_sorfesztival/E1003017/