A Hondánál mondták, az összes japcsi motoron egyforma az olajszűrő menete, kivéve a Suzukié, ott sűrűbb a menetemelkedés.
.
az új szűrő ritkább menetemelkedésű mint a régi ezért nem jó, pedig minden más méret passzol és az alján lévő rugós szelep is ugyanaz.
!
,mondjuk sztem egy fékpad azért elmenne főleg motoroknál nem?Hisz szinte csak az első fék ami jelentős pláne ,hogy 1 van belőle!Persze nekem az a legfontosabb ,hogy az jó legyen gondolom mindenkinek!
, annak bizony mozognia kell, ha nem mozogna érdekesen kopnának a betétek.
.
Elég arra a gépre csak ránézni és máris vigyázba vágja magát a vizsgáztató főkolompos
.
12-re voltam bejelentkezve 2:10-ig aszalódtam a napon majd vizsga! Átment minden rendben
.
Mivel a tükör kivételével mindenbe benne van az a köcsög E!
miután kitoltam a vizsgahelyről...
Csak mentem, meg jöttem, szoros volt a programom aznap.
.Renden volt minden.Voltam a regadót intézni talán csütörtökre lessz kiszámolva,ha minden jól megy jövőhéten lessz rendszám is:). Na meg persze az első utam a kicsikével
! A moci nagyon jól viselkedett semmi gond persze rendszám nélkül ugyi,engedéllyel de nem volt semmi gond a szervel.Viszont a sisakom na az katasztrófa
!Jó persze naon olcsó sisak de már 80 felé szét akart szakadni a fejem még most is fáj egy kicsit,de ezt sűrgősen le kell cserélni hozzáteszem nagyon nagy szél van most kint .Titeket nem szokott zavarni a szél?Remélem nem kapok arcüreggyulladást?
)
Aztán elmegyek oda ahol a rossz szűrőt adták és oda adom a régit, hogy olyat hozzanak mert csúnya verekedést rendezek!
Azért veszedelmesen tudok ám fellépni a 167centimmel és mind a 65 kilómmal