Szóval végül mégis meglett az XJ? Örömmel hallom! Viszont ez a hirtelen jött télies idő kicsit kersztbe tett nekünk. De nem baj, talán lesz még enyhülés valamikor. Ha máskor nem, majd tavasszal biztosan.
De szerintem tudunk még idén is gurulni egy keveset. Majd egyeztetünk valamikor.
,
Ki tudja. Csak hát a pénz megint asszem szegény lesz a tél is. És jövőre ki kell hagyni 1-2 dolgot ismét! Kezd kicsit idegesítő lenni ez a sok dolog egyszerre. Lehet bemérgelem magam leeresztem a benyát a tankból és valamikor évvége felé elviszem Érdere ahol kiszedik a horpadást és le is festik. Én nem szeretnék ügyeskedni otthon azért 1 nagy falat lenne úgyérzem
)
)
Én egyszer kézen vittem egy bukót és ledolgozta a festéket menet közben a tankról, na kb 3 óra polír és nem is látszik! Szorítok! Azt a teknősbékás polírt vedd meg! Nálatok a madaras tecsóban lehet kapni, én is ott vettem!
A tavaly emlékszem november 5-én tettem le véglegesen.
A géobális felmelegedés globális lehülést szül vagy mi?
Keményen lezúzta volna ha letörik...
és ezáltal szarrákarcolta a tankomat a vas az ideg elborított azonnal!
. Ebből az évből már nyomdafestéket nemtűrő szinten van elegem! Jobb is hogy vége a szezonnak! lent pihen a garázsban a motor! ott majd téli napjaimban leápolom és annyi!
Felénk is sok helyen nincs áram.
nem hiszem el
minden reményem odalett hogy még motorozok az idén :((
De a legdúrvább mégis az, hogy a 10-éves közel 4méteres tujafenyőim közül a legelsőt derékba törte a vihar. A szívem szakadt meg mikor megláttam
.
. meg sem merem nézni hogy a gyergyói medencében hány fok van ahol tlagosan 4-8 fokkal alacsonyabb az átlag hőmérséklet.
üdv Ati u.i ma valalami borszasztoan rossz idövolt mifelénk még a tél sem kezdödöt el de én már a tavaszt várom a erröl meg enyit
ah dehogyis fek se hivtak...
tudod mindig odajárok amilyen motorom van