, a legutóbbi KéK túrán egy 1200-as BMW is volt a csapatunkba és rendesen csak pislogtam a műszaki megoldásait tekintve a szokatlan de igényes első futómű felfüggesztéséről nem is beszélve, igencsak komoly motorok azok, csak hát a Honda is olyan mint a kábítószer könnyen rá lehet szokni, és hálás dögök az biztos!
Haláli! Ha holnap itt is sütni fog a nap akkor lehet megyek motorozni. bár nem szívesen hagyom a szabad ég alatt. Letologatni a garázsba naponta meg nem 1xű feladat
.
.
Gyúrni kéne még hozzá! De ha lenne 2.5 millám tuti nem BMW-t vennék az olyan második motornak jó szerintem legalábbis a sorkettesei! olyan na most kieresztem a gőzt motor! Kaland és Kihívás
Már korábban mutattam róla fotót, régről ismerős lehet csak a doboza újult meg. Festés után legalább 2 héttel szoktam használni a felület esetleges festékködös polírozására. Most új oldaláról ismertem meg. Már terveztem egy ideje a leömlők átpolírozását de mindíg elfelejtettem króm polírt venni (szintén Prevent) ma gondoltam kipróbálom az autó polírt, kárt úgysem tesz sőt mivel festék polír kevesebb is benne a csiszoló anyag.
A leömlőkön volt már bizony néhány futórozsda pötty, ami a kavicsfelverősések velejárója, ráadásul az aszfalt felverődések is ráégtek és barnás foltok tarkították mindenhol.
Nem hittem a szememnek mikor kezdtem ruha segítségével polírozni a felületet, szépen újult ahogy haladtam.
Csak ajánlani tudom, jobb mint a krómpolír szerintem kíméletesebb is.