De nem muszáj sportlégszűrt venni a sportdobhoz, lehet külön külön is ahogy akarod, ahogy jónak látod, csak úgy kell hangolni a karbit! Én épp azon gondolkodom, hogy a sportlégszűrőtől megszabadulok, és maradok a gyári betétnél, mert 1 csak cserélni kell, és nem kell takarítani, 2 mivel kevesebb levegőt enged át ezért talán jobban több port is szűr meg! Tehát a sportlégszűrő lehet jobban károsítja a motort! De mivel a sportlégszűrőnek más az anyaga lehet, hogy nem igaz a felvetésem... Passz! Mindenesetre elgondolkodtam ezen...
.na arról van szó,h már lassan összeáll a motor csak az elejében nem vagyunk biztosak
.megnézné nekem valaki h a km meghajtó és a teleszkópszár között van-é távtartó?illetve aki szedte már le a kereket az is segíthetne h megy-e oda valami?illetve h pont passzentosan össze van húzva,vagy van 1 kis rés ott?
Tényleg tutin lehet használni a mocit! Ma is azzal voltam a városban, és végig élveztem a dolgot! Erre vágyik az ember mikor a blokk használhatóságát ecseteli! Most már csak 1re leszek kíváncsi, és az a gép fogyasztása!
Kiszedtem a CBF500-amból a legtöbb Le-t blokkátalakítás nélkül! Megnyugodhatok!
Hídjavítás Metró mi kell még?
Az beleférne nekem is... Azon gondolkozok hogy ha hazamegyek össze kell kenjem magam egy kicsikét én is magam
Szeretném áttisztítani a motor hűtőrendszerét és így ki is cserélem a hűtőfolyadékot.
Nos a motorhoz való hűtőfolyadék az jóval drágább mint a sima ezért gondolom nem is mindegy mit teszünk bele.
Tehát, ha cserélem a folyadékot akkor mit kell beletenni?
Jó a sima fagyálló vagy desztillált víz is?