Azt nem tudom, hogy gyári dobbal is ilyen jelentős lenne ez a nyomatékbőség, de nálam az előzőekhez képest nem kicsit nőt! Nyami nyami! Azt hiszem egyenlőre így hagyom!
Azt hiszem 1 hangyányit nagyobb főfúvókára lenne szükségem! Ezt abból alapozom, hogy a moci a nagyobb alapjárati fúvóka ellenére 1 kicsit visszadurrog! Eddig nem csinálta! Lehet most kapja az ideális keveréket nem tudom, csak azt, hogy eddig a 38as gyári helyett a 45ös felfúrt kellett, hogy ne durrogjon, most ezzel a nagyobbal is durrog párat motorféknél! De van 1 ötletem, hogy-hogy lehetne megtudni a frankót! Ehhez kellettek Ti CB500 tulajok is! Azt kéne tudnom, hogy a légszűrő betét külső mérete mekkora? Elméletem szerint a CBF-ben nagyobb van! Ha ez igaz, akkor tényleg nagyobb főfúvóka kell!
. A szelepekkel kapcsolatosan meg beleolvastam más fórumokba is de vegyes a vélemény...valaki azt mondja hogy árt van aki azt mondja hogy hujeség
. szóval nem tudom hogy mit lehet hinni...nekem még nincsenek ilyen féle tapasztalataim... Amúgy is romániában nem foglalkoznak nagyon vagyis egyáltalán hogy hangos a dob.... Én mikor elvittem vizsgáztatni az enyémet én is nagyon izgultam hogy két hetet rászántam hogy minden hibát megtaláljak s javitgálni tudjak, amikor meg odavittem akkor meg se kellett inditsam a mocit. 2 perc se kellett, végigfigyelgették a motor felfüggesztéseket megnézegették a telókat s a kanyarjelzőket. Azután csak vártuk hogy adják vissza a könyvecskét
s márveregettem is az oldalát
.
Hagyok mindennek elég helyet, és csak egyenesben húzom! Ilyenkor nem csak a féktáv duplája a nyárinak, hanem a rutinom is a bé"l"a segge alatt van!
Újonnan nem csinálta, de miután elmúlt 1 éves elkezdte! A szervizben ellenőrizték a kormánycsapágyat, és az rendben volt! 60nál motorféknél simán elkezdi, és ha hagynám addig erősödne, míg le nem dob a hátáról!
A fogyasztást azelőttről nem tudom de most 4,4-5,2l között van használattól függően.
Üdv.: Sly