Sziasztok motorosok jó motorozást kivánok mindenkinek és utolag is szeretném megköszönni sokszor feltet kérdéseimre a válaszokat hozzá szolásaitokat minden jót nektek sziasztok.Üdv egy motoros a sokk közül sziasztok .u.i csak eljön egyszer a tavasz addig is SZÉLES UTAT.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, most állok motro (témában emlitett:) ) vásrlás előtt, van egy kiszemeltem, de ma tűnt fel ő :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_500-3
667274
A folytást miből áll kiszedni illetve mekkora anyagi ráforditást igényel?
Igy korrekt gépnek tünik és közel is van, illetve az árát mennyire látjátok reálisnak?
Köszi előre is, aztán remélhetőleg 1-2 hét és beállok énis a nagy "családba" :)
Szia Zoli99!
Én is küldök egy linket ahol nem nagy a választék de érdemes szétnézni a dolgok között.
Én is innen vásárolom a gumiköpenyt többek között!
Bázis motor a az olcsóbb! És igen bármilyen 1 csavaros univerzális index jó a vashoz!
Mondjuk pl amit mutattál nekem nem tetszik.. De hát kinek a pap kinek a paplan ugye :D
Ha rákeresel ezen a bázismotor oldalon a "CB 500" modellre akkor föntről a 10.-et adja ki, hogy az való a mocira! Vigyázat! A CBRes az 2 csavaros, a CB-é meg 1! Ha jól tudom, mert én csak 1 CBFes vagyok, és nekem integrált a drága!
nem motoros..
autóba vettem igazából..
de talán tudom használni ha beleteszem a tanktáska tetejébe...
bár lehet hogy tükrözödni fog, meg nagyon kiesik a látótérből...
egyenlöre nem tudom kipróbálni álló helyben sem mert kicsit darabos a motorom...
Nekem is annak tűnik, de melegebben, mintha magasabb lenne. Amúgy a mikrofon a telómon a blokk felé ált ezért kicsit furi a hangeloszlás. Vagy nézhettétek volna fejtetőn.
A lényeg, hogy megsaccoltuk vizsga után, a 106 dB lejött 96-ra. Viszont ha meg fogják követelni a gyári adatot akkor 80-at nem tudom hogy a cécóban csinálok ebből... Illetve az nem is az én dolgom már....
Hát én 5 napot motoroztam szerda estig, és ez idő alatt 200km-t sikerült a mociba beletenni! Tökre sajnálom, hogy nálad később jön meg a tavasz! Én ezt is nagyon nehezen tudom kivárni!
Rátankoltam a masinára, és úgy néz ki, hogy 5.3Liter volt a fogyi az utsó 100km-en így Dynoval! De ehhez hozzá tartozik az is, hogy volt 1 végsebb teszt is, és jó pár nyomaték gyorsulási próba is... Szóval nem lesz olyan rossz!
A Leonak tök szép a hangja, csak én úgy halom Berber, hogy 1 kicsit alacsony az alapjáratod! 1300 körülinek kell lennie! Kár, hogy nincs CBF500hoz Leo dob, mert jó volna 1 streetlegal dob az én gépemre is!
Vmi pofásabb kocka tükröt szeretnék absolválni a drágaszágra,tudtok nekem ebben segíteni,hogy honnan lehet emberi áron beszerezni itt Nagyfaluban?:)
Gondolom akkor a többiben is hasonló elven müködhet a fojtás?
Ez a kérdés nemrégiben már volt!
Az én válaszom erre :
Fórum CB 500
[5873] márc. 2 11:52 - ezt a hozzászólást keresd!
Én így oldottam meg.
üdv.: Sly
Lenne egy kérdésem, most állok motro (témában emlitett:) ) vásrlás előtt, van egy kiszemeltem, de ma tűnt fel ő :
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_500-3
667274
A folytást miből áll kiszedni illetve mekkora anyagi ráforditást igényel?
Igy korrekt gépnek tünik és közel is van, illetve az árát mennyire látjátok reálisnak?
Köszi előre is, aztán remélhetőleg 1-2 hét és beállok énis a nagy "családba" :)
Nekem ingyé volt! Kialkudtam! Na jó a kötelezőt állnom kellett!
Regadó: 34763,-
Biztosítás K&H: 17069,-
Rendszámtábla: 5500,-
Műszaki címke: 585,-
Egyedi forg. hely.: 22800,-
Vizsgadíj: 4360,-
Összesen: 85077,-
Én is küldök egy linket ahol nem nagy a választék de érdemes szétnézni a dolgok között.
Én is innen vásárolom a gumiköpenyt többek között!
MO-FA-KER
üdv.: Sly
az utángyártottakkal el vannak varázsolva!
Húzós... 4x4600 Ft... pff... nézegetek még használtakat, bontottat, ebayt.
Mondjuk pl amit mutattál nekem nem tetszik.. De hát kinek a pap kinek a paplan ugye :D
Kéne lőnöm 4 indexet a kis félezresre. Vannak itt nagy guruk a témában, tudnátok segíteni hol érdemes ócsón venni?
Bázismotornál van jópár,
http://www.bazismotor.eu/170/1...
Én a fentről a másodikra mondanám, hogy nekem való, a CBR-es (fotó csatolva) Árban is tűrhető! Szerintetek?
Zoli
autóba vettem igazából..
de talán tudom használni ha beleteszem a tanktáska tetejébe...
bár lehet hogy tükrözödni fog, meg nagyon kiesik a látótérből...
egyenlöre nem tudom kipróbálni álló helyben sem mert kicsit darabos a motorom...
A lényeg, hogy megsaccoltuk vizsga után, a 106 dB lejött 96-ra. Viszont ha meg fogják követelni a gyári adatot akkor 80-at nem tudom hogy a cécóban csinálok ebből...
Ambruzsg nek is ilyen van,meg több kollegájának is...
eddig jol működik
Őszintén szólva én is gondolkozom egy ilyen kiten már rég óta...
+ egy Laser Deep tone...úúúúúúúh :D Csak a pénzt sajnálom rá...kispolgári beütés
LASER VFR
Ennél csodálatosabb motorhang, márpedig nem létezik! A motor lehet kényelmetlen, stb. de a V4.... uuuuh
Rátankoltam a masinára, és úgy néz ki, hogy 5.3Liter volt a fogyi az utsó 100km-en így Dynoval! De ehhez hozzá tartozik az is, hogy volt 1 végsebb teszt is, és jó pár nyomaték gyorsulási próba is... Szóval nem lesz olyan rossz!
A Leonak tök szép a hangja, csak én úgy halom Berber, hogy 1 kicsit alacsony az alapjáratod! 1300 körülinek kell lennie!
És mire esett végül a választás?