) a "CB 500 túra" nevet adtuk. Csináltam én arról egy vidit, de sajnos valami majom rámszállt akkor és a hozzászóláshoz f@szságokat írt. Aztán végül az tette be az ajtót amikor a gyerkőceimmel közösen készített "Köszi Apa!" videóba is belerondított. Egy rossz pillanatomban letöröltem az összes vidit erről az oldalról mert még akkor nem volt meg az a lehetőség, hogy a rosszindulatú hozzászólásokat törölni lehetett volna
. Kiírtam DVD-re majd később felraktam arra a bizonyos nagy videómegosztóra. Viszont valahogy ez a túravideó lemaradt és az itthoni DVD lemezem is sérült, a régi gépem meg már régen tönkre ment. Arra gondoltam talán valaki a túra résztvevői közül (szobbal, Zoli99, Zsolt500 vagy a régiek közül bárki) korábban hátha letöltötte és ha szerencsém van meg is van neki otthon. Szeretném elkérni, hogy nekem is újra meglegyen mert szeretném megőrizni, mint ahogy azokat a képeket is amiket innen és a CB-1 fórumról már sikerült leszedegetni mert azok is a sérült lemezemen voltak. A többi részlet kérdés hogy hozzám hogy jut el, csak az lenne a lényeg, hogy meglegyen az a vidi
.
Sokat segít szerintem
Kellemes ünnepet! Sajnos a 2008 tavasz, nekem még korán volt, akkor még nem tartoztam ide.
--- Ma lesz valamerre gurulás?