. Ez csak vélemény!
még neve sem volt
A lényeg hogy müködött (egy darabig) most én is Motrixot akarok...
de most az oda való szemeringet veszem!
, -on szebb a képminőség de nincs hang
, itt a SportMotoron jó a hang de a képminőség nem a legjobb. Viszont itthon a gépen meg tökéletes, kicsit értenék hozzá jobban...
, szerencsére Laca ismeri a dörgést és így nem is kényszerültem rá hogy megtanuljam. A vidiszerkesztést is Laca mutatta meg. A merevlemez állítólag nem jó mert miatta indult újra a gép állandóan és hiába volt particionálva (vagy mi
) voltak adatok amik csak úgy eltüntek, majd egyszer csak be se indult a gép. Számot vetettünk és mivel már nem csak vinyót meg ventillátorokat kellett volna cserélni hanem a videókártya is régebbi volt ami a játékok miatt kellett a fiúknak, így egy új mellett döntöttem. A régi gép is megy már igaz csak félgőzzel és a hangja is olyan mint egy felszáló helikopternek
de nekem tökéletes, viszont formázták és már semmi sincs rajta. Csak azt tudnám mi lett a DVD lemezzel
, miért nem olvassa be, hiszen azon rajta van elvileg minden.
!
jövőhét hétfőig, sajnos ilyenkor nem nagyon tudok kimozdulni, majd a következő héten.
Rolad tudom, hogy Solymáron vagy és ismered a környéket. Voltál már Tinnye-Pilisjászfalu között? Multkor jártam arra autóval, nagyon jó minőségű lett az ut.