) így aztán ragadt rám egy-két dolog ill. motoroztam már jó pár CB 500 társaságában ami miatt bátorkodom a CB 500 mellé tenni a voksom, bár hozzáteszem az ER-5 erényeit nem ismerem olyan szinten mint a CB 500-ét. Ha van kedved olvasgasd a régi bejegyzéseket főleg 2008 és 2009 között ahol nagyon sok kérdésre választ kapsz amiket mi is boncolgattunk és jó hangulatban tárgyalgattunk.
igazán lehet mellényulni vásárláskor, főleg az esetleges korábbi sérülések nyomait kell vizsgálgatni (váznyak, egyenesfutás, telószárak... stb), fogyasztás terén nem találsz jobbat ezt garantálom
sokat bütyköltünk mocikat.jó fej!
Amikor megjött postán a csapágykészlet én is meglepődtem
Nyugodtan megrendelheted hiszen ott van a megrendelőn melyik típushoz való és szerintem mivel a kúpgörgők hosszabban fekszenek fel a fészkükben tartósabb is mint a pontokon fekvő golyóscsapágy. Néhány képem van róla, bár nem a legjobbak, az egyiken láthatóak az eredeti golyós csapágy pontszerű bemaródásai ami miatt cserélnem kellett.
A CB-1 és a CB-500 kormánycsapágyai megegyező méretűek: 47x26x15mm és 55x30x17mm (SSH903R)
de nézz utána te is:link