, szombaton már ügyelek, de vasárnap délután szabad vagyok és ezzel vége is a jónak mert hétfőtől megint ügyelek egészen 25.-ig! Ha viszont vasárnap jönnél Debrecenbe akkor szólj rám és összefuthatunk valahol néhány szót váltani.
, így is a "sok" Honda között olyanok leszünk a Csühössel mint énekesmadarak között a holló.
Szóval gondoljátok csak végig kire bizzátok...
és akkor lehet megy majd magatoktól is.
.
Fécó is rajta van a dolgon talán neki már konkrét terve is van
Természetesen igazad van...
ma már ugyanabból a szobából akár a föld túlsó felét is megnézhetem a net segítségével. Persze a távolságok is rövidültek, mert a paripák is gyorsabbak és megbízhatóbbak lettek, szép emlék az MZ-s világból amikor a Mozi előtt (az volt a motorosok központi gyülekező helye) nagy mellénnyel meséltük, hogy mi bizony oda-vissza megrugtuk Tokajt reggel óta.. még a HVCS-k szemében is bőrkabátos félistenek voltunk, pedig az egész nem volt sokkal több mint 200km.
Emlegetted Szigethalmot, ETZ-vel jártam ott nagyon régen amikor még a leghosszabb utcája a Szabadkai (amely levisz a Dunáig) a legeleje kivételével szinte végig homokút volt, azt a túrát annyi tervezés előzte meg, hogy csütörtökön este megbeszéltük két ETZ-s haverral, hogy pénteken munka után elindulunk... úgy is volt.
A szimatszatyorba belegyürtem két váltás gatyát meg zoknit, pólót, aztán indultunk a vakvilágba, szegény Anyám meg vasárnapig elhullajtotta fele haját az idegeskedésbe mire végre hazaevett a fene.
nem tudod véletlen ki volt az?
A Bükk az pazar mind látványban mind az út vonala tökéletes számomra úgyhogy visszavágyom idén is.
Ezéven volt vmilyen nagy lélegzetű nyári túrád? A képeid között nézelődtem, voltak szép kis távok amiket legyűrtél...